Verfrissend drankje van bloedsinaasappel, citroen en een vleugje oranje bloesem water. Je waant je even in Oosterse sferen.
Vul de siroop met 3x de hoeveelheid koud water aan. Ik had 175 ml siroop en voegde dus 525 ml koud water toe. Voeg dan een halve theelepel oranje bloesem water toe, roer goed en proef. Breng indien nodig op smaak met extra suiker en/of oranje bloesem water.
Bewaar de limonade van bloedsinaasappel tot gebruik in de koelkast. Roer vlak voor het inschenken nog even door om het bezinksel op te lossen en serveer gekoeld.
Proost!
Voor de lekkerste limonade gebruik je puur oranje bloesem water. Dus niet op basis van aroma’s maar het echte destillaat dat is gemaakt van de bittere sinaasappelbloesem. Ik gebruikte oranje bloesem water van Nadia en Merijn's SOUQ, een 100% natuurlijk destillaat.
Bron: https://overetengesproken.nl/limonade-van-bloedsinaasappel/