Pittige champignons, omelet en ui op een knapperig broodje. Geschikt voor zowel de lunch als avondmaaltijd.
Hoeveelheid: 2broodjes
Ingrediënten:
2pistolets
250grkastanjechampignons
1grote ui
4eieren
lichte sojasaus
sweet chili sauce
Aan de slag:
Maak de ui schoon, halveer en snij in halve ringen/sliertjes.
Controleer de champignons op viezigheid en snij in plakjes.
Klop de eieren in een kommetje los en voeg een flinke scheut sojasaus toe.
Verwarm in een koekenpan een beetje boter en bak van de eieren een omelet. Snij de omelet in reepjes en vervolgens in blokjes.
Verwarm in een koekenpan een beetje boter en fruit de uien licht. Roer een flinke scheut Chili saus door de uien, voeg de champignons toe en warm het geheel goed door.
Leg intussen de pistolet klaar op de borden.
Zodra de champignons zijn geslonken kunnen de blokjes omelet erdoor. Verwarm alles nog even goed en verdeel het mengsel over de pistolets.
Garneer eventueel met wat kleingesneden lente-ui, koriander, bieslook of peterselie. Eet smakelijk!
Tips:
Lekker met sambal-mayonaise. Meng een beetje goede mayonaise met sambal en serveer bij de pistolet spicy.