Voeg in kleine beetjes de melk toe. Voeg pas weer nieuwe vloeistof toe als de vorige volledig is opgenomen. Blijf steeds goed roeren om klontjes te voorkomen. Breng de bechamelsaus op smaak met iets zout en peper. Voor extra smaak voeg ik ook altijd wat worcestershire sauce toe. Als je dat niet hebt of niet van die smaak houdt, laat je het gewoon achterwege. Maak het vooral niet te zout want er komt straks nog kaas over de boterhammen.
Bedek de boterhammen met een flinke laag geraspte kaas, bestrooi met wat paprikapoeder en schuif onder een gloeiend hete grill. Haal de ei-broodjes uit de oven als de kaas gesmolten is en mooi begint te kleuren. Serveer direct.
Eet smakelijk!
Ook lekker met kerrie. Doe wat kerriepoeder bij de boter in de pan en laat dit even doorwarmen. Als alles lekker begint te ruiken, voeg je de bloem toe en volg je verder het recept.
Bron: https://overetengesproken.nl/ei-broodjes/