Snij het steeltje van het pepertje, verwijder de zaadjes en hak in grove stukken. En voeg samen met een eetlepel tomatenpuree toe aan de tomaten. Pureer dan het tomatenmengsel met een staafmixer tot een gladde saus en voeg wat zout toe.
Verdeel het gehakt over de 4 wraps en zorg dat elke wrap helemaal bedekt is. Bak de wraps per 2 op een vel bakpapier op het rooster in het midden van een op 200-210 °C conventioneel voorverwarmde oven. Bak in ± 6 minuten gaar.
Beleg de pizza met wat gesneden ijsbergsla, spuit er wat knoflooksaus over en rol op. Leg de Turkse pizzas op borden en snij doormidden. Je kan de pizzas ook gedeeltelijk in een reep zilverfolie wikkelen.
Eet smakelijk!
Strooi eens wat geraspte kaas over de pizza voordat je 'm in de oven schuift.
Bron: https://overetengesproken.nl/turkse-pizza-of-lachmacun/