Verdeel ⅔ van de frambozenvulling over de onderste helft van de taart, leg de bovenste helft er bovenop en druk lichtjes aan. Vul met een (palet)mes de randen bij en strijk glad. Schep een paar lepels frambozenvulling op de bovenzijde en strijk glad. Zet in de koelkast om een paar uur op te stijven. Het restant van de vulling snoep je lekker op.
Garneer de gebakjes door de bovenkant te bestrooien met geraspte pure chocolade en plaats tot slot een verse framboos op de gebakjes.
Eet smakelijk!
Een klein beslag van 2 eieren kan je prima met de hand mixen. Maak je een grote hoeveelheid beslag dan is een keukenmachine met ruime beslagkom handig. De Maxima MPM7 heeft een kom van maar liefst 7 liter. Ideaal! Ook heel fijn is dat de machine relatief stil is, ja kan dus prima aan de slag zonder anderen in de kamer te storen.
Bron: https://overetengesproken.nl/frambozengebakjes/