Mix de zachte boter met de basterdsuiker, kaneel en wat zout zacht en romig.
Update augustus 2020: Je kan ook alle droge ingrediënten in een kom doen, het ei toevoegen en al roerende 60 ml water toevoegen. Roer vervolgens de gesmolten roomboter erdoor en het beslag is klaar. Eigenlijk net zoals je pannenkoekenbeslag maakt zonder mixer. Ik had aan 60 ml water echt genoeg om een dik beslag te maken en voegde de resterende 20 ml dus niet meer toe. Ga nu gelijk door naar stap 4 van het recept.
Voeg in gedeelten en om en om bloem en water toe. Om te voorkomen dat de bloem erg stuift mix je deze op een lage stand door het beslag. Het moet uiteindelijk zo dik zijn als stevig pannekoekenbeslag.
Haal de wafel van het ijzer en vorm dan gelijk in de gewenste vorm. Let op: dit is heet maar als je te lang wacht is de wafel hard en krokant.
Herhaal met de rest van het beslag.
Eet smakelijk!
Bron: https://overetengesproken.nl/oubliewafels/