Vullend ontbijt met Griekse yoghurt, havermout, fruit, kokos en noten. Een heerlijk begin van je nieuwe dag.
Hoeveelheid: 1ontbijt
Ingrediënten:
150grGriekse yoghurt
2eetlepels havermout
½appel
½banaan
handje frambozen of aardbeien diepvries
handje hazelnoten of walnoten grofgehakt
kleine eetlepel geraspte kokos
Aan de slag:
Meng de yoghurt en de havermout goed door elkaar.
Snij de frambozen of aardbeien in stukjes en schep door de yoghurt. Je hoeft de frambozen of aardbeien niet van tevoren te ontdooien, gaat snel genoeg als je ze door de yoghurt roert.
Was de appel en droog goed af. Verwijder het klokhuis en snij de helft van de appel (met schil is wel zo lekker en gezond) in kleine stukjes.
Snij de halve banaan in kleine stukjes en schep samen met de appel door de yoghurt.
Voor extra zachte havermout laat je het yoghurtmengsel nog even een paar minuten staan voordat je verdergaat -of je zet het gedurende de nacht in de koelkast- maar je kan ook gelijk door en snel gaan eten.
Strooi de grofgehakte noten samen met de kokos over de yoghurt en je ontbijt is klaar. Eet smakelijk!