Besmeer de stukken brood aan beide zijden met olijfolie en toast/grill in een grillpan of tostiijzer tot ze mooi krokant zijn.
Voor de dressing:
Doe alle ingrediënten in een hakmolentje of blender en pureer tot een gladde saus.
De kipfilet:
Maak de kipfilet schoon en bestrooi met zout, peper en nootmuskaat.
Verwarm een koekenpan en voeg boter toe zodra de pan het is. Als de boter heet is bak je de kipfilet aan en laat rustig verder garen. Zodra de kipfilet gaar is haal je 'm uit de pan en laat op een bord afkoelen.
Opbouw van de toasts:
Snij de kipfilet en de gepelde eieren in plakjes.
Pluk de buitenste bladeren van de sla, gooi lelijke stukken weg en beleg de toast rijkelijk met romaine sla. Verdeel de plakjes kipfilet over de toasts, drizzle er lekker wat caesar dressing over en beleg met plakjes ei. Rasp tenslotte flink wat parmezaanse kaas over de toasts en serveer op een bord op plank. Eet smakelijk!
Tips:
Gebruik eens knoflookolie in plaats van olijfolie om de sneden brood mee in te smeren.