Smaakvolle wraps die het perfect zijn als snelle maaltijd, op een warme zomeravond of on the go.
Hoeveelheid: 3wraps
Ingrediënten:
3wraps of tortilla’s, ± ø 24 cm
kruidenroomkaas
1gerookte kipfilet
fijngesneden ijsbergsla of gemengde sla
verse bieslook of lente-ui fijngesneden
Aan de slag:
Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Ik verwarmde mijn wraps kort in een hete, maar droge koekenpan.
Besmeer de wraps royaal met kruidenroomkaas.
Snij de gerookte kipfilet in heel kleine blokjes en beleg de wraps ermee. Verdeel lekker wat sla over de wraps en bestrooi met wat fijngehakte bieslook of lente-ui. Rol de wraps op en snij doormidden.Eet smakelijk!
Tips:
Deze wraps zijn ook heel geschikt voor bij de borrel. Snij de wraps in kleine stukjes, steek er een mooie prikker in en je hebt een heerlijke snack voor bij de borrel.