Zachte kaas, zoete honing en crunchy noten: hét perfecte borrelhapje voor gezellige middag of avond.
Verwarm de notenmix in een koekenpannetje en schik de toastjes op de borrelplank.
Neem de camembert uit de verpakking en leg in een ovenschaaltje. Zet in een op 180ºC conventioneel voorverwarmde oven en bak de camembert gedurende 10-15 minuten.
Tip: Naar keuze leg de mooie korst naar boven of juist naar beneden. In het eerste geval smelt de kaas tijdens het verwarmen onder het de korst uit en loopt het in het schaaltje. Dit zie je in mijn foto. Kies je voor de 'grovere' kant als bovenzijde dan blijft de kaas iets meer binnen de korst.
Schep vlak voordat je camembert uit de oven haalt de honing door de noten. Verdeel over de warme camembert en zet het schaaltje tussen de toastjes op een borrelplank. Naar keuze strooi je nog wat Fleur de Sel over de noten en serveer direct.
Eet smakelijk!
Bron: https://overetengesproken.nl/warme-camembert-met-honing-en-noten/