Lekker lunchgerecht dat je snel om tafel hebt staan. Vers brood, wat te drinken en genieten maar...
Snij ondertussen de oesterzwammen in repen. Wanneer het sjalotje voldoende is gefruit voeg je de reepjes oesterzwam toe en bestrooi met wat zout en peper. Laat rustig stoven tot de oesterzwammen zacht en geslonken zijn.
Tip: mocht je net als ik gedroogde oesterzwammen hebben week ze dan even in het water, knijp het vocht eruit en snij in reepjes.
Roer de eieren los met een scheutje melk. Strooi wat gehakte peterselie over het paddestoelen-mengsel en giet de eieren erbij. Bak de omelet rustig gaar.
Tip: In plaats van één grote kan je ook twee kleine omeletjes bakken zoals ik deed.
Snij de broodjes open, beleg met omelet en verdeel de rucola erover. Leg de bovenkanten terug op de broodjes en serveer.
Eet smakelijk!
Bron: https://overetengesproken.nl/broodje-omelet-met-oesterzwammen/