Doe de bloem, amandelmeel, suiker en een snuf zout in een kom. Maak een kuiltje en breek daarin de eieren. Mix voorzichtig tot een beslag en verdun met de melk. Roer tot slot de gesmolten boter door het beslag.
Vet de quichevorm in met boter. Let op dat je echt een dichte vorm gebruikt en niet een springvorm of eentje met losse bodem want dan lekt het beslag eruit! Gebruik ook echt een aardewerken vorm en geen metalen vorm omdat de randen daarvan veel dunner zijn en de clafoutis daardoor ongelijkmatig gaart.
Schenk het beslag in de vorm en leg de bevroren frambozen netjes verdeeld in de vorm. Zet in het midden van een op 170ºC hete lucht voorverwarmde oven en bak in ongeveer 40 minuten gaar en mooi bruin.
Haal de frambozenclafoutis uit de oven en laat 10-15 minuten afkoelen en opstijven. Snij in 4 punten, bestrooi met poedersuiker en leg op de borden. Schep er een bolletje vanilleroomijs naast en dien op. Eet smakelijk!