Met dit recept maak je thuis in een handomdraai kruidenroomkaas zoals ze ook bij La Place serveren.
Hoeveelheid: 2broodjes
Ingrediënten:
100grMonChou zacht en luchtig, kuipje
25grdikke magere kwark
± 2 eetlepelsbieslook, gesneden
± 2 eetlepelskrulpeterselie, gesneden
vers gemalen zwarte peper
ijsbergsla, grof gesneden
2broodjes
Aan de slag:
Roer de roomkaas met de kwark glad en meng er de gesneden bieslook en peterselie door.
Maal flink wat zwarte peper (op de grove stand) over de kruidenroomkaas, roer goed door elkaar en proef. Eventueel kan je nog een snuf zout toevoegen maar veel grof gemalen zwarte peper is de belangrijkste smaakmaker.
Snij een broodje open, beleg met ijsbergsla en schep er een flinke dot kruidenroomkaas op. Garneer tot slot met wat gesneden bieslook. Eet smakelijk!
Tips:
Voor een frissere smaak kun je een paar druppels citroensap door de kruidenroomkaas roeren.