Fijngesneden mozzarella en tomaat samen met wat rucola op (getoast) brood. Te lekker om vanaf te blijven.
Hoeveelheid: 6bruschetta's
Ingrediënten:
6(dikke) sneden (getoast) boerenbrood
250grsnacktomaatjes
125mozzarella
rucola
olijfolie
zout en vers gemalen peper
Aan de slag:
Snij de tomaatjes doormidden, verwijder de zaadjes, snij in kleine stukjes en doe in een ruime schaal.
Snij de mozzarella in kleine dobbelsteentjes en voeg bij de gesneden tomaatjes. Bestrooi met wat zout en peper en meng goed door elkaar.
Leg de sneden (getoast) boerenbrood op borden of een serveerplank en beleg rijkelijk met rucola. Verdeel het mozzarella-tomaat-mengsel over de sneden brood, drizzle er een lekkere scheut olijfolie over en maal er nog wat peper over. Eet smakelijk!
Tips:
Helemaal lekker als je de boterhammen of toast vooraf insmeert met een mengsel van wat olijfolie, knoflook en een snuf zout.