Snij de abrikozen in kleine stukjes en meng samen met de chocolade en kaneelpoeder door de granola.
Meng de honing en pindakaas in een schaaltje of pannetje en verwarm heel zachtjes totdat het wat vloeibaarder is.
Klop in een schaaltje het ei los en meng er al roerend de honing en pindakaas door. Schenk het ei-mengsel vervolgens bij het granola-mengsel en schep goed door elkaar. Bekleed een ovenschaal of bakblik met bakpapier, schep het mueslimengsel erin en druk lichtjes aan tot je een koek hebt van 1-1,5 cm dik.
Verdeel de geraspte kokos over de koek, druk lichtjes aan en schuif het geheel in een op 170°C conventioneel voorverwarmde oven. Bak in ongeveer 15 minuten gaar, haal uit de oven en keer gelijk op een snijplank. Snij in 8 repen, punten of blokjes en laat op een taartrooster geheel afkoelen. Eet smakelijk!