Lekker bij de borrel, een kaasplankje of gewoon als verantwoorde snack tussendoor.
Hoeveelheid: 1dadelbrood met walnoten
Ingrediënten:
250grzachte medjoul dadels
50grgepelde walnoten
Aan de slag:
Hak de walnoten grof.
Ontpit de dadels en snij in reepjes.
Kneed de gesneden dadels samen met de gehakte walnoten tot een samenhangend geheel en vorm er op een stuk bakpapier een platte schijf van 1½ cm hoog en 11 cm doorsnede van. Verpak in bakpapier en laat tenminste 24 uur rusten in de koelkast. Keer het dadelbrood tussentijds een paar keer.
Snij het dadelbrood met walnoten in kleine puntjes en serveer bij een kaasplankje, een borrelplank of als snack.Eet smakelijk!
Tips:
Dadels en extra lichte walnoten bestel ik graag bij KoRo, een webshop voor noten, gedroogd fruit, snacks en andere natuurlijke ingrediënten. Door de bulkverpakkingen zijn de prijzen erg aantrekkelijk.