Homemade pindakaas - Onweerstaanbaar lekker en zo makkelijk dat je je afvraagt waarom je niet eerder zelf pindakaas hebt gemaakt!
Homemade pindakaas

Onweerstaanbaar lekker en zo makkelijk dat je je afvraagt waarom je niet eerder zelf pindakaas hebt gemaakt!

Hoeveelheid: 150 ml
Ingrediƫnten
  • 150 gr pinda's, gezouten
Aan de slag
  1. Rooster de pinda's een aantal minuten in een koekenpan om ze meer smaak en een goudbruin kleurtje te geven. Laat de pinda's op een bord afkoelen.

  2. Maal de pinda's gedurende 4-5 minuten in een keukenmachine of hakmolentje van een staafmixer. De massa zal van grof naar steeds fijner gaan. Stop tussendoor af en toe om de massa om te scheppen en de randen schoon te schrapen. Na een paar minuten ontstaat er een zachte substantie en is de pindakaas klaar.

    Eet smakelijk!

  3. Maal de pinda's gedurende 4-5 minuten in een keukenmachine of hakmolentje van een staafmixer. De massa zal van grof naar steeds fijner gaan. Stop tussendoor af en toe om de massa om te scheppen en de randen schoon te schrapen. Na een paar minuten ontstaat er een zachte substantie en is de pindakaas klaar.

    Eet smakelijk!

Tips
  1. Voor pindakaas met stukjes schep je in het begin een lepel (meer of minder fijn) gemalen pinda's uit de keukenmachine en roer je die er op het laatste weer door.
  2. Voor pindakaas met stukjes schep je in het begin een lepel (meer of minder fijn) gemalen pinda's uit de keukenmachine en roer je die er op het laatste weer door.