Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aperitiefplankje
Fingerfood om de eetlust mee op te wekken. Verrassend, lekker en je geeft er je etentje net even dat beetje extra mee.
Hoeveelheid:
6
personen
Ingrediënten:
▢
6-12
stukjes
kaas
▢
6-12
plakjes
Italiaanse of Spaanse charcuterie
▢
6
grote olijven met pit
▢
schaaltje
crackers
▢
6
stukjes
dadelbrood met walnoten
▢
handje
pecannoten
Aan de slag:
Plaats alles op een borrelplankje, schenk er een feestelijk drankje bij en serveer.
Geniet ervan!
Tips:
Varieer met de kaas en de charcuterie. Gebruik bijvoorbeeld manchego en serranoham, Emmentaler en dun gesneden fuet of Parmezaanse kaas en Parmaham.
Dadelbrood
is makkelijk zelf te maken maar je kan ook voor gemak kiezen en bestellen bij
KoRo
. Die is heerlijk zacht en smaakvol.
Naast zoute scrocchi legde ik ook
flinterdunne crackers met komijn
op de plank. Ik heb ze laatst ontdek in de webshop van KoRo en zijn zó lekker.