Met deze lunch scoor punten bij je tafelgenoten. Super lekker, ziet er leuk uit èn makkelijk om te maken.
Hoeveelheid: 2personen
Ingrediënten:
2broodjes
100gr(peper)rosbief
100gruitgelekte tonijn, uit blik op olijfolie
3eetlepels mayonaise
3ansjovisfilets
1ruime eetlepel kappertjes
kneepje citroensap
olijfolie
Voor de garnering:
2kapperappeltjes
kappertjes
handje rucola
Aan de slag:
Blend de tonijn samen met de mayonaise, ansjovisfilets, kappertjes en een kneepje citroensap in een foodprocessor of hakmolentje van een staafmixer tot een gladde saus.
Snij de broodjes open, besmeer met wat olijfolie en grill in een grillpan.
Beleg de onderste helften van de broodjes met rosbief en schep er royaal tonijnmayonaise op. Garneer met wat rucola, een paar kappertjes en maak af met een kapperappeltje. Zet de kapje van het broodje er schuin tegenaan en serveer de broodjes.Eet smakelijk!
Tips:
Extra lekker is het natuurlijk als je zelf bereidde rosbief gebruikt. Of wat dacht je van restjes bavette? Ook zo lekker om te gebruiken!