Bestrijk de schijfjes aubergine met een beetje olijfolie en grill in een grillpan.
Bak ondertussen de naan af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak daarin de halloumi langzaam goudbruin en krokant. Bak de stukjes echt langzaam zodat het vocht de tijd krijgt om te verdampen. Gaat het te snel dan maakt de halloumi tijdens het eten een ‘piepend’ geluid tussen je tanden. Voor de smaak maakt het niet zoveel uit maar het eet minder fijn.
Bestrijk de naan met een lekkere laag naturel labneh, leg hier een daar en lekkere klodder harissa en top riant af met gegrilde aubergine, halloumi en tomaatjes.
Bestrooi tot slot met de gehakte peterselie en serveer.Eet smakelijk!
Tips:
Semi gedroogde tomaatjes vind je in de koeling bij de delicatessen. Of je droogt zelf tomaatjes in de oven, die vind ik eerlijk gezegd het lekkerst en heb ik in bovenstaand recept gebruikt.