Vullende, hartige muffins die ideaal zijn als ontbijt, lunch of snelle snack. Makkelijk te maken, erg lekker!
Hoeveelheid: 6ontbijtmuffins
Ingrediënten:
5eieren
1teen knoflook
1lente-uitje
1puntpaprika
75grfeta
100grwortel, grof geraspt
zout, peper
Extra benodigdheden:
1muffinvorm met 6 holtes, ingevet
optioneel: papieren muffinvormpjes
Aan de slag:
Halveer de puntpaprika overlangs en snij in dunne reepjes. Snij de lente-ui in dunne ringetjes.
Klop de eieren los in een kom, knijp het teentje knoflook erbij en schep de paprika, lent-ui en wortel erdoor. Brokkel de feta erbij, schep door elkaar en bergen op smaak met zout en peper.
Vul de muffinvormpjes met het ei-megsel en plaats het bakblik in het midden van een op 180ºC conventionele verwarmde oven. Bak in ongeveer 35 minuten gaar en goudbruin.
Serveer de muffins warm of laat ze afkoelen om ze op een later momenten te eten.Eet smakelijk!