Header Overetengesproken.nl
The Liebster Award 2018

The Liebster Award 2018

 |  1 reactie
10 Shares

Werd ik onlangs ineens genomineerd voor The Liebster Award 2018. “Ehm, de wat???”, was mijn eerste reactie. Dus maar even snel gezocht op Google en wat blijkt: The Liebster Award is een virtuele award voor (beginnende) bloggers om waardering uit te spreken, een blog onder de aandacht te brengen en de blogger(s) achter het blog beter te leren kennen. Dat is natuurlijk wel heel leuk om aan mee te mogen doen!

Super bedankt voor de nominatie We are Food Junkies, onderstaand de antwoorden op jullie vragen.
De spelregels van The Liebster Award 2018, mijn nominaties en mijn vragen aan de door mij genomineerden volgen daarna.

De vragen van We are Food Junkies aan mij:

  1. Wie ben je?
    Ik ben Mariëtte, getrouwd met Michel, woon in Capelle aan den IJssel en ben 47 jaar. Naast alles wat met eten, koken en bakken te maken heeft ben ik gek op dieren en Brits Korthaar-katten in het bijzonder.
  2. Wat is je favoriete restaurant?
    De Roode Leeuw in Capelle aan den IJssel. Heerlijk eten, gezellige sfeer en goede bediening.
  3. Kook je op gevoel of helemaal volgens de regels?
    Eigenlijk een combinatie van beiden. Als ik een nieuw recept probeer begin ik vaak via de regels/aanwijzingen van het recept. Daarna experimenteer ik graag en geef ik er op gevoel een eigen draai aan.
  4. Kan je 1 stukje van een reep chocolade nemen en de rest laten liggen?
    Nee, echt niet!!
  5. Wat is je favoriete gerecht?
    Pfff, ik vind heel veel lekker. Als ik dan toch een favoriet moet noemen kies ik voor een pasta aglio et olio. Yum, krijg nu al trek…
  6. Wat eet je absoluut niet?
    Schelpdieren (ben ik helaas echt mega allergisch voor) en foi gras. Daarnaast zal ik niet snel orgaanvlees eten.
  7. Welk (eigen) recept vind je het leukst om te maken?
    Chipolatataart en chipolatabavarois.
  8. Hoeveel kookboeken heb je?
    Ik heb ze eerlijk gezegd nog nooit geteld maar het zijn er best wat. Doordat ik erg kritisch ben en daardoor niet heel vaak een nieuw kookboek scoor past mijn verzamling gelukkig nog in 1 kast.
  9. Met welke bekende persoon uit de foodbizz zou je wel eens samen willen koken of bakken?
    Yotam Ottolenghi.
  10. Wat at je als kind heel graag en wat absoluut niet?
    Gekookte andijvie vond ik echt verschrikkelijk en heb ik sinds ik het huis uit ben ook nooit meer gegeten. Rode kool met appeltje en ananas was ik echt gek op en dat eet ik ook nu nog steeds met veel plezier. Uiteraard nog altijd volgens het recept van mijn moeder.

The Liebster Award 2018 - Hier lees je mijn antwoorden op de aan mij gestelde vragen, mijn nominaties en mijn vragen aan de door mij genomineerde bloggers.

De regels van The Liebster Award 2018 zijn:

  • Bedank degene die jou heeft genomineerd
  • Plaats een link naar zijn of blog blog in jouw bericht
  • Zet een afbeelding van de Liebster Award 2018 op jouw blog
  • Beantwoord de vragen die aan jou gesteld zijn
  • Nomineer zelf 5 bloggers en hun blog
  • Bedenk 10 vragen die je aan de door jouw genomineerde bloggers wilt stellen
  • Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen
  • Kopieer deze regels in je blogpost

Meer informatie over The Liebster Award 2018 en downloadbare afbeeldingen van de Liebster Award 2018 vind je op de officiële Liebster Award 2018 pagina.

Op mijn beurt nomineer ik voor The Liebster Award 2018:

Mijn vragen aan de genomineerden:

  1. Wie ben je?
  2. Waarom of waardoor ben je begonnen met bloggen?
  3. Aan welk recept op jouw blog heb je de beste herinneringen?
  4. Waar haal jij je culinaire inspiratie vandaan?
  5. Wat staat er bovenaan je culinaire bucketlist?
  6. Wat is het meest bijzondere dat je ooit hebt gegeten?
  7. Gaat je voorkeur uit naar zoete of juist hartige gerechten?
  8. Voor welk gerecht mogen ze je ’s nachts wakker maken?
  9. Wat is je favoriete keukengadget en waarom?
  10. Met welke (top)kok of foodie zou jij graag eens in de keuken staan?

Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden!

1 Reactie

  1. Wendy
    | Beantwoorden

    Hallo Mariëtte, Super bedankt voor de nominatie. You’ve made my day! Blij dat je mijn food blog mevryan.com leuk vindt. Hoop dat meer mensen interesse krijgen in de traditionele Aziatische keuken.
    Groetjes, Wendy

Geef een reactie

Close
Vul je gegevens in en ontvang
elke vrijdag GRATIS:

..

Inschrijven nieuwsbrief