Tex Mex gehaktspiezen - Gegrild kipgehakt op smaak gebracht met pittige tacokruiden. Lekker met brood en een Mexicaanse salade erbij.

Tex Mex gehaktspiezen

Deel dit recept/artikel!

Afgelopen weekend was het zulk lekker weer dat ik spontaan zin kreeg om de barbecue aan te steken. Uiteindelijk niet gedaan want in het zonnetje is het lekker maar zodra de zon weg is merk je goed dat het nog maar begin april is. Dan maar spiezen gemaakt voor in de grillpan.

Dit keer koos ik voor kipgehakt en dat kruidde ik met tacokruiden zodat je heerlijke Tex Mex gehaktspiezen krijgt. En voor erbij maakte ik een linzensalade met avocado en tomaat. Lekker fris èn in Tex Mex stijl. Geef er eventueel wat vers gebakken plat brood bij en je hebt een heerlijke zomerse maaltijd.

Tex Mex gehaktspiezen - Gegrild kipgehakt op smaak gebracht met pittige tacokruiden. Lekker met brood en een Mexicaanse salade erbij.

Tex Mex gehaktspiezen

Geef jouw waardering
Gegrild kipgehakt op smaak gebracht met pittige tacokruiden. Lekker met brood en een Mexicaanse salade erbij.
Hoeveelheid: 6 gehaktspiezen

Ingrediënten: 

Extra benodigdheden:

  • 6 satéstokjes
Tefal 5 Second Chopper

Tefal 5 Second Chopper

Duurzame hakmolen zonder stekker.
Hakt groenten, uien, verse kruiden en noten moeiteloos fijn.
Ook dips (zoals rode pesto, whipped feta), sauzen en vinaigrettes maak je met slechts enkele handbewegingen.
Slechts € 24,99
*advertentie

Aan de slag:

  • Maak het gehakt aan met de tacokruiden en kneed goed door elkaar. Verdeel het gehakt in 6 porties en kneed elke portie rond een satéstokje.
  • Verwarm een grillplaat of grillpan en bak de spiezen tot tot ze gaar en mooi bruin zijn.
  • Leg de Tex Mex gehaktspiezen op een schaal en serveer direct.
    Eet smakelijk!

Tips:

  1. Lekker met een verse maïskolf een linzensalade met avocado en tomaat.
  2. Gebruik ook eens rundergehakt of lamsgehakt voor een andere smaak en structuur.

Deel dit recept:

Recent gepubliceerd:

De nieuwste recepten gratis in je mailbox?

Schrijf je hier gelijk in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren en waardeer dit recept