Tex Mex gehaktspiezen
Afgelopen weekend was het zulk lekker weer dat ik spontaan zin kreeg om de barbecue aan te steken. Uiteindelijk niet gedaan want in het zonnetje is het lekker maar zodra de zon weg is merk je goed dat het nog maar begin april is. Dan maar spiezen gemaakt voor in de grillpan.
Dit keer koos ik voor kipgehakt en dat kruidde ik met tacokruiden zodat je heerlijke Tex Mex gehaktspiezen krijgt. En voor erbij maakte ik een linzensalade met avocado en tomaat. Lekker fris èn in Tex Mex stijl. Geef er eventueel wat vers gebakken plat brood bij en je hebt een heerlijke zomerse maaltijd.
Tex Mex gehaktspiezen
Aan de slag:
- Maak het gehakt aan met de tacokruiden en kneed goed door elkaar. Verdeel het gehakt in 6 porties en kneed elke portie rond een satéstokje.
- Verwarm een grillplaat of grillpan en bak de spiezen tot tot ze gaar en mooi bruin zijn.
- Leg de Tex Mex gehaktspiezen op een schaal en serveer direct.Eet smakelijk!
Deel dit recept:
Tips:
- Lekker met een verse maïskolf een linzensalade met avocado en tomaat.
- Gebruik ook eens rundergehakt of lamsgehakt voor een andere smaak en structuur.
Nieuw:
Gratis de nieuwste recepten in je mailbox?
Schrijf je hier gelijk in!
Dit recept kan affiliatielinkjes bevatten. Koop jij iets via zo’n link dan krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra. Merknamen of producten kunnen het gevolg zijn van een uitnodiging, een ontvangen product of een betaalde samenwerking. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.