Samenwerken

Op Overetengesproken.nl deel ik recepten en inspiratie voor goed en lekker eten: koken en bakken zonder pakjes of zakjes, doorgaans makkelijk te maken en voor iedereen bereikbaar. Twee keer per week publiceer ik nieuwe recepten en deel ik allerhande kennis, kunde, tips en trucs over koken en bakken.

Naast recepten schrijf ik ook over restaurants, kookboeken, kookgerei en deel ik graag kennisartikelen over producten en productgroepen. In de rubriek ‘Kijkje in de Keuken’ laat ik de lezer meekijken met mijn belevenissen achter de schermen van Overetengesproken.nl en besteed ik aandacht aan (nieuwe) producten, bedrijfsbezoeken, events, etc. Overetengesproken.nl bestaat sinds 2014 en is inmiddels voor velen een belangrijke bron van inspiratie voor lekker eten.

Maandelijks bezoeken meer dan 200.000 unieke bezoekers mijn blog. Op Instagram heb ik ruim 6.000 volgers, op Facebook 1.700 volgers en op Pinterest 7.500 volgers. Wekelijks verstuur ik een nieuwsbrief naar meer dan 1.400 trouwe lezers. En overetengesproken.nl groeit nog iedere dag!

Peildatum 1 januari 2021

Vegetarische kapsalon
Product placement

Helderheid vooraf

Bij ieder verzoek tot samenwerking weeg ik af of de organisatie, het product of dienst past bij mijn Overetengesproken.nl. Sta ik er niet achter, bevalt het product mij minder, past het niet bij de sfeer en/of het karakter van Overetengesproken.nl of heeft het geen relatie met food dan zal ik er niet over schrijven. Verder vind ik het belangrijk dat een samenwerking niet alleen aandacht oplevert voor de adverteerder maar ook waarde heeft en relevant is voor mijn lezers en volgers.

Alle teksten alsmede de fotografie op Overetengesproken.nl verzorg ik zelf. Indien ik foto’s van derden gebruik staat dit erbij vermeld. Recepten worden meerdere keren getest om er zeker van te zijn dat de receptuur klopt.

De wijze waarop een publicatie tot stand komt doet niets af aan mijn mening, die is altijd eerlijk en oprecht. Evengoed hecht ik veel waarde aan transparantie naar mijn lezers en volgers. Ik zal het dus altijd vermelden als een publicatie tot stand is gekomen middels een betaalde samenwerking, een uitnodiging en/of toegestuurde producten bevat.Vormen van samenwerken

Samenwerken kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld een uitgebreide blogpost (advertorial), een review, product placement en/of promotie (inclusief winacties) op mijn social media kanalen. Naast incidentele of projectmatige samenwerkingen is een samenwerking voor de langere termijn in de vorm van een partnership of ambassadeurschap ook heel interessant. Partnerships/ambassadeurschappen bieden immers de mogelijkheid een boodschap herhaald en op verschillende manier over te brengen waardoor mijn lezers er vertrouwd mee raken.

Door uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van content writing en food fotografie zijn freelance opdrachten natuurlijk ook mogelijk.

Belangstelling? Neem contact met me op via samenwerken@overetengesproken.nl zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen en een samenwerkingsvorm kiezen die past bij de gestelde doelstellingen.


Tarieven

Overetengesproken.nl levert maatwerk, standaardtarieven zijn dus niet zonder meer te noemen. Bij serieuze belangstelling voor een samenwerking maak ik -na een inhoudelijke briefing- met plezier een voorstel op maat.

Belangstelling? Neem contact met me op via samenwerken@overetengesproken.nl zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen en een samenwerkingsvorm kiezen die past bij de gestelde doelstellingen.Persberichten en uitnodigingen

Voor Overetengesproken.nl blijf ik graag goed geïnformeerd over recente ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied van food. Persberichten en uitnodigingen voor (pers)bijeenkomsten, workshops en lezingen ontvang ik graag.

Persberichten en uitnodigingen ontvang ik graag via samenwerken@overetengesproken.nl. Liever per post? Laat het me weten en je ontvangt per ommegaande mijn postadres.

Producten toesturen

Nieuwe producten inspireren! Regelmatig zijn ze de aanzet voor een nieuw recept of publicatie. Het is echter geen garantie dat het toesturen van producten altijd leidt tot een publicatie op mijn blog of social media.

Neem voor het toesturen van producten contact met me op via samenwerken@overetengesproken.nl en ik geef per ommegaande mijn postadres door. Mocht ik vooraf inschatten dat een product niet bij Overetengesproken.nl past dan laat ik dat uiteraard ook weten.