Geitenkaasmousse met geroosterde paprika
Lekker als voorgerecht en in miniversie geserveerd op een crouton perfect als luxe borrelhapje of amuse.
Lekker als voorgerecht en in miniversie geserveerd op een crouton perfect als luxe borrelhapje of amuse.
Kleine, gestoomde kiphapjes. Lekker pittig door een rood pepertje en vol van smaak door verse gember, gedroogde paddestoelen en sesamolie.
Grote garnalen gebakken in olijfolie en knoflook en bestrooid met verse peterselie: heerlijk als borrelhapje of voorgerecht.
Recept voor een klassieke uiensoep. Door de rode wijn, knoflook en verse tijm super vol van smaak.
Hartige taartjes met geitenkaas, walnoten en tijm. In mini-variant leuk voor bij de borrel.
De zachte, romige smaak van gepocheerd ei combineert super met de lichte anijssmaak van venkel. Echt een aanrader!
Een makkelijk maar zeer geliefd voorgerecht met Hollandse garnaaltjes en whiskysaus.
Een heerlijk gerecht dat je op vele manieren kunt serveren. Met rijst, op brood of in pasteibakjes van bladerdeeg. Altijd lekker!
Licht pittig met een vleugje cocos en frisse limoen. Een heerlijk verwarmende herfstsoep. Wanneer maak jij ‘m?