Header Overetengesproken.nl

Geitenkaasmousse met geroosterde paprika

met Geen reacties

Lekker als voorgerecht en in miniversie geserveerd op een crouton perfect als luxe borrelhapje of amuse.

Kip dim sum

met Geen reacties

Kleine, gestoomde kiphapjes. Lekker pittig door een rood pepertje en vol van smaak door verse gember, gedroogde paddestoelen en sesamolie.

Knoflookgarnalen

met 7 reacties

Grote garnalen gebakken in olijfolie en knoflook en bestrooid met verse peterselie: heerlijk als borrelhapje of voorgerecht.

Uiensoep

met Geen reacties

Recept voor een klassieke uiensoep. Door de rode wijn, knoflook en verse tijm super vol van smaak.

Geitenkaastaartjes

met Geen reacties

Hartige taartjes met geitenkaas, walnoten en tijm. In mini-variant leuk voor bij de borrel.

Gepocheerd ei op een bedje van venkel

met Geen reacties

De zachte, romige smaak van gepocheerd ei combineert super met de lichte anijssmaak van venkel. Echt een aanrader!

Garnalencocktail

met Geen reacties

Een makkelijk maar zeer geliefd voorgerecht met Hollandse garnaaltjes en whiskysaus.

Champignonragout

met Geen reacties

Een heerlijk gerecht dat je op vele manieren kunt serveren. Met rijst, op brood of in pasteibakjes van bladerdeeg. Altijd lekker!

Pompoensoep

met Geen reacties

Licht pittig met een vleugje cocos en frisse limoen. Een heerlijk verwarmende herfstsoep. Wanneer maak jij ‘m?

1 2 3 4 5 6