Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika
Eenvoudig en snel te maken bladerdeeghapjes met een heerlijke vulling.
Eenvoudig en snel te maken bladerdeeghapjes met een heerlijke vulling.
Heerlijk zacht, romig èn vullend door de meegekookte aardappel. Extra lekker door een beetje Boursin Cuisine en een scheutje witte wijn.
Grieks voorgerecht van warme feta bedekt met stukjes tomaat, zwarte olijven, lente-ui en oregano. Lekker met vers brood.
Heerlijke combinatie van bietjes, geitenkaas en veldsla. Pas als je goed kijkt zie dat het geen vlees is.
Fantastische combinatie van malse rosbief met tonijnmayonaise. Wil je helemaal uitpakken dan braad je zelf een stuk rosbief.
Lekkere snack van kabeljauw, rode currypasta, sperziebonen, koriander. Extra lekker met een dipsaus van zoete chilisaus en gehakte pinda’s.
De allerlekkerste kippensoep maak je van een zelf getrokken bouillon. Dit recept laat zien hoe simpel dat is.
Krokant en goudbruin gebakken stukjes courgette. Lekker als borrelhapje of tapas maar ook perfect als verrassend voor- of bijgerecht.
Mooie combinatie van gerookte zalm met een licht zoetje van het krokantje en een vleugje pit van de wasabi.