Header Overetengesproken.nl

Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika

met Geen reacties

Eenvoudig en snel te maken bladerdeeghapjes met een heerlijke vulling.

Preisoep

met Geen reacties

Heerlijk zacht, romig èn vullend door de meegekookte aardappel. Extra lekker door een beetje Boursin Cuisine en een scheutje witte wijn.

Feta met tomaat uit de oven

met Geen reacties

Grieks voorgerecht van warme feta bedekt met stukjes tomaat, zwarte olijven, lente-ui en oregano. Lekker met vers brood.

Carpaccio van bietjes, geitenkaas en veldsla

met Geen reacties

Heerlijke combinatie van bietjes, geitenkaas en veldsla. Pas als je goed kijkt zie dat het geen vlees is.

Vitello tonnato met rosbief

met 2 reacties

Fantastische combinatie van malse rosbief met tonijnmayonaise. Wil je helemaal uitpakken dan braad je zelf een stuk rosbief.

Viskoekjes

met Geen reacties

Lekkere snack van kabeljauw, rode currypasta, sperziebonen, koriander. Extra lekker met een dipsaus van zoete chilisaus en gehakte pinda’s.

Kippensoep

met Geen reacties

De allerlekkerste kippensoep maak je van een zelf getrokken bouillon. Dit recept laat zien hoe simpel dat is.

Zucchini fritti

met Geen reacties

Krokant en goudbruin gebakken stukjes courgette. Lekker als borrelhapje of tapas maar ook perfect als verrassend voor- of bijgerecht.

Tompouce van sesamkrokantje en gerookte zalm

met Geen reacties

Mooie combinatie van gerookte zalm met een licht zoetje van het krokantje en een vleugje pit van de wasabi.

1 2 3 4 5 6