Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Voorgerechten  >  Pagina 3

Voorgerechten

Fijne recepten voor een lekker begin van je etentje of maaltijd

Vitello tonnato met rosbief: feestelijk voorgerecht van malse plakjes rundvlees en romige tonijnsaus. Makkelijk zelf te maken, boordevol smaak.

Vitello tonnato met rosbief

Viskoekjes - Lekkere snack van kabeljauw, rode currypasta, sperziebonen, koriander. Extra lekker met een dipsaus van zoete chilisaus en gehakte pinda's.

Viskoekjes

Kippensoep - De allerlekkerste kippensoep maak je van een zelf getrokken bouillon. Dit recept laat zien hoe simpel dat is.

Kippensoep

Zucchini fritti - Krokant en goudbruin gebakken stukjes courgette. Lekker als borrelhapje of tapas maar ook perfect als verrassend voor- of bijgerecht.

Zucchini fritti

Feestelijk voorgerecht van gerookte zalm, licht zoet sesamkrokantje en pittige wasabimayonaise. Leuk recept om zelf te maken!

Tompouce van sesamkrokantje en gerookte zalm

Geitenkaasmousse met geroosterde paprika - Lekker als voorgerecht en in miniversie geserveerd op een crouton perfect als luxe borrelhapje of amuse.

Geitenkaasmousse met geroosterde paprika

Kip dim sum - Kleine, gestoomde kiphapjes. Lekker pittig door een rood pepertje en vol van smaak door verse gember, gedroogde paddestoelen en sesamolie.

Kip dim sum

Knoflookgarnalen - Grote garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en verse peterselie: heerlijk als borrelhapje of voorgerecht.

Knoflookgarnalen

Uiensoep - Recept voor een klassieke uiensoep. Door de rode wijn, knoflook en verse tijm super vol van smaak.

Uiensoep

Geitenkaastaartjes - Hartige taartjes met geitenkaas, walnoten en tijm. In mini-variant leuk voor bij de borrel.

Geitenkaastaartjes

Gepocheerd ei op een bedje van venkel - De zachte, romige smaak van gepocheerd ei combineert super met de lichte anijssmaak van venkel. Echt een aanrader!

Gepocheerd ei op een bedje van venkel

Garnalencocktail - Een makkelijk maar zeer geliefd voorgerecht met Hollandse garnaaltjes en whiskysaus.

Garnalencocktail

Champignonragout - Een heerlijk gerecht dat je op vele manieren kunt serveren. Met rijst, op brood of in pasteibakjes van bladerdeeg. Altijd lekker!

Champignonragout

Pompoensoep - Licht pittig met een vleugje cocos en frisse limoen. Een heerlijk verwarmende herfstsoep. Wanneer maak jij 'm?

Pompoensoep

Empanadas - Bladerdeeghapjes gevuld met spinazie, feta en ovengedroogde tomaatjes.

Empanadas

Tartaar van bietjes - Aardse, zoete bietjes met zachte geitenkaas: een heerlijke combinatie.

Tartaar van bietjes

Paginanavigatie

Vorige paginaVorige 1 2 3
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken