Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Voorgerechten  >  Pagina 2

Voorgerechten

Fijne recepten voor een lekker begin van je etentje of maaltijd

De 5 lekkerste chocoladerecepten - 5 bijzondere en smaakvolle recepten met chocolade op een rij. Zoek niet verder, ga aan de slag en geniet!

De 5 lekkerste chocoladerecepten

De lekkerste aspergerecepten - Geniet van het Hollandse goud met deze 3 verrassende recepten. Inclusief tip over het invriezen van asperges!

De lekkerste aspergerecepten

Paella met garnalen - Spaans gerecht van rijst en groente. Voor een authentieke smaak gebruik je gerookt paprikapoeder en saffraan. Smullen!

Paella met garnalen

Roerbakgroente met noedels - Makkelijk noedel gerecht vol groenten. Extra lekker door het roerbaksausje met miso en zoete chilisaus.

Roerbakgroente met noedels

Avocadomousse met rivierkreeftjes - Feestelijk en smaakvol voorgerechtje. Super makkelijk te maken met verrassende ingrediënten.

Avocadomousse met rivierkreeftjes

Hartige wafels met paddestoelen en geitenkaas - De aardse smaken van de paddestoelen combineren heerlijk met de wafels van linzenpuree.

Hartige wafels met paddenstoelen en geitenkaas

Ovengedroogde tomaatjes - Semi gedroogde tomaatjes maak je voortaan heel makkelijk zelf. Leuk om te doen en veel lekkerder dan uit de winkel.

Ovengedroogde tomaatjes

Rode pepers gevuld met rundergehakt - Authentiek recept uit de Indonesische keuken. Niet heel pittig wel super smaakvol en kleurrijk.

Rode pepers gevuld met rundergehakt

Aspergesalade met gebakken eidooier - Waanzinnig lekkere salade van gegrilde asperges. Bijzonder detail: met een zacht gebakken eidooier.

Aspergesalade met gebakken eidooier

Pasteitjes met asperges en Hollandse garnalen - Feestelijk voorgerecht van witte asperges, prei, ei en Hollandse garnalen.

Pasteitjes met asperges en Hollandse garnalen

Feestelijke voorgerechten waar je de show mee steelt. Mooi, lekker en soms ook verrassend. Bekijk de lijst, kies jouw favoriet en geniet!

Feestelijke voorgerechten

Amuse met avocadocrème en krabsalade - Smakelijke en feestelijke amuse waar je indruk mee maakt. Makkelijk voor te bereiden.

Amuse met avocadocrème en krabsalade

Wortelsoep met verse gember

Wortelsoep met verse gember

Romanesco soep - Verwarmende groentesoep met een vleugje Thailand. Lekker pittig door de groene curry en vol smaak door een scheutje kokosroom en vissaus.

Romanesco soep

Portobello gevuld met tomaat en feta - Verrassend gerecht vol verse smaken. Kleurrijk, superlekker, gezond en ook nog eens kinderlijk eenvoudig om te maken.

Portobello gevuld met tomaat en feta

Broccolisoep - Zachte en romige groentesoep. Met wat vers (breek)brood of uienkruier erbij heb je een perfecte doordeweekse maaltijd.

Broccolisoep

Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika. Een heerlijk recept uit Kaneel & Kardemom. Joodse baktradities van New York tot Tel Aviv van Anne Shooter.

Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika

Preisoep - Heerlijk zacht, romig èn vullend door de meegekookte aardappel. Extra lekker door een beetje Boursin Cuisine en een scheutje witte wijn.

Preisoep

Feta met tomaat uit de oven - Grieks voorgerecht van warme feta bedekt met stukjes tomaat, zwarte olijven, lente-ui en oregano. Lekker met vers brood.

Feta met tomaat uit de oven

Deze carpaccio van bietjes, geitenkaas en veldsla is verrassend lekker! Pas als je goed kijkt zie dat het geen vlees is.

Carpaccio van bietjes, geitenkaas en veldsla

Vitello tonnato met rosbief: feestelijk voorgerecht van malse plakjes rundvlees en romige tonijnsaus. Makkelijk zelf te maken, boordevol smaak.

Vitello tonnato met rosbief

Paginanavigatie

Vorige paginaVorige 1 2 3 Volgende paginaVolgende
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken