Header Overetengesproken.nl

Avocadomousse met rivierkreeftjes

 |  Geen reacties

Feestelijk en smaakvol voorgerechtje. Super makkelijk te maken met verrassende ingrediënten.

Hartige wafels met paddestoelen en geitenkaas

 |  Geen reacties

De aardse smaken van de paddestoelen combineren heerlijk met de wafels van linzenpuree.

Kijkje in de keuken – september 2020

 |  Geen reacties

Kijkje achter de schermen van Overetengesproken.nl – september 2020

Ovengedroogde tomaatjes

 |  Geen reacties

Semi gedroogde tomaatjes maak je voortaan heel makkelijk zelf. Leuk om te doen en veel lekkerder dan uit de winkel.

Rode pepers gevuld met rundergehakt

 |  Geen reacties

Authentiek recept uit de Indonesische keuken. Niet heel pittig wel super smaakvol en kleurrijk.

Aspergesalade met gebakken eidooier

 |  Geen reacties

Het aspergeseizoen is altijd maar kort dus we moeten er volop van genieten. Eet ze traditioneel met ham, ei en hollandaise saus, in de soep of maak er fijne pasteitjes mee. Dat je nog veel meer gerechten kunt maken met asperges … Lees verder

Pasteitjes met asperges en Hollandse garnalen

 |  Geen reacties

Het aspergeseizoen is dit jaar vroeg van start gegaan. Mij hoor je niet klagen, het seizoen kan me niet lang genoeg duren. Een lekker voorafje, bord soep of hoofdgerecht. Asperges lenen zich voor zoveel gerechten dat je als je wilt … Lees verder

5 feestelijke voorgerechten

 |  Geen reacties

De kerstdagen staan weer voor de deur, hoog tijd om na te denken over het kerstdiner. Een goed begin is het halve werk luidt het gezegde. Dat geldt zeker ook voor etentjes. Met een mooi en lekker voorgerecht zet je … Lees verder

Amuse met avocadocrème en krabsalade

 |  2 reacties

Langzaam worden overal weer de lichtjes in de bomen gehangen. De feestdagen zijn onmiskenbaar in aantocht. En zachtjes aan begin ik ook na te denken over feestelijke recepten voor tijdens de kerstdagen. Het eerste recept dat in me opkwam was … Lees verder

1 2 3 4 5