Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Voorgerechten

Voorgerechten

Fijne recepten voor een lekker begin van je etentje of maaltijd

Bladerdeeg twisters met Nutella: krokante chocolade koekjes met maar 3 ingrediënten. Snel, simpel, crunchy en onweerstaanbaar lekker.

Bladerdeeg twisters met Nutella

Makkelijk recept voor romige karamelsaus met een volle smaak. Perfect voor desserts, gebak en meer. Eenvoudig te maken, slechts 3 ingrediënten!

Karamelsaus

Verwarmende maaltijdsoep met zoete aardappel, prei, rode puntpaprika en Mexicaanse kruiden. Makkelijk te maken, voedzaam en vol smaak!

Maaltijdsoep van zoete aardappel, prei en paprika

Klassieke carpaccio op zelfgemaakte truffel toast. Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en pijnboompitten maken het af. Feestelijk en lekker!

Carpaccio torentjes op truffel toast

Soup dumplings zijn een bijzondere soort dumplings: dumpling vellen gevuld met een hartige vleesvulling én soep/bouillon. De soep dumplings in dit recept zijn Din Tai Fung-style geïnspireerd. Een waanzinnige smaakexplosie die je echt geproefd moet hebben!

Zo maak je zelf soup dumplings

Heerlijke sushi hapjes die je maakt in een (mini) muffinvorm. Feestelijk en erg lekker. Serveer als borrelhapje, voorgerecht of maaltijd.

Sushi hapjes

Witte bonen met pompoen en feta - Heerlijke gekruide groente en zilte feta: dit makkelijke recept is een kleurrijke smaakbom. Maak het snel!

Witte bonen met pompoen en feta

Tagliata of biefstuksalade - Makkelijk te maken Italiaanse salade met malse entrecote. Inclusief uitleg hoe je het vlees perfect bakt!

Tagliata of biefstuksalade

3 makkelijke barbecue recepten - Zo geniet je van een relaxte bbq. Inclusief bonusrecepten voor kruidenboter en op de bbq gebakken broodjes.

3 makkelijke barbecue recepten

Tomatentartaar of vegetarische steak tartaar - Zo waanzinnig lekker dat zelfs verstokte carnivoren het vlees niet missen. Dit wil je proeven!

Tomatentartaar of vegetarische steak tartaar

Steak tartaar met zacht gebakken eidooier - Franse klassieker van fijngesneden rundvlees, pittige mosterd, kruiden en bovenop een eidooier

Steak tartaar met zacht gebakken eidooier

Pasteitjes met eierragout - Lekkere variatie op de klassieke pasteibakjes met runder- of kipragout. Makkelijk te maken!

Pasteitjes met eierragout

Aperitiefplankje - Fingerfood om de eetlust op te wekken. Verrassend, lekker en je geeft er je etentje net even dat beetje extra mee.

Aperitiefplankje

Tortilla met tartaar van rivierkreeftjes - Verrassend voorgerechtje dat het ook goed doet op de borrelplank.

Tortilla met tartaar van rivierkreeftjes

Soep van verse tomaten en kruiden met een smokey bacon twist. Zó lekker, deze Amerikaanse tomatensoep wordt vast en zeker je nieuwe favoriet!

Amerikaanse tomatensoep

Klassieke gazpacho - Verfrissende, koude soep van rauwe groenten met tomaat en komkommer als basis. Voedzaam, dorstlessend en zo gemaakt.

Klassieke gazpacho

Hummus van cannellinibonen en paddenstoelen - Hummus met een bijzondere twist. Romig, zacht en een heerlijk zilte touch. Dit wil je proeven!

Hummus van cannellinibonen en paddenstoelen

Maaltijdsoep met pompoen, wortel en paprika - Zijdezachte en romige groentesoep. Prachtig oranje van kleur met de warme smaak van vadouvan.

Maaltijdsoep met pompoen, wortel en paprika

Bisque van Hollandse garnalen - Verfijnde soep van schaaldieren. Naar keuze gebruik je garnalen, kreeft, krab of bijvoorbeeld langoustines.

Bisque van Hollandse garnalen

Calamari van koningsoesterzwam - Vegetarisch voorgerecht dat minstens zo lekker is als de originele inktvisringetjes. Echt eens maken!

Calamari van koningsoesterzwam

Pasteitjes met lamsvlees - Knapperig bladerdeeg met warme lamsragout of mini-pie gevuld met mediterraanse lamsstoof. Twee heerlijke variaties!

Pasteitjes met lamsvlees

Paginanavigatie

1 2 3 Volgende paginaVolgende
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken