Header Overetengesproken.nl

Winterse stoofschotel

 |  4 reacties

Als kind vond ik stoofvlees of draadjesvlees verschrikkelijk. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders. Ik kan er nu echt van genieten. Zowel van het maken als het eten ervan. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik op zondag een pan stoofvlees opzet. De heerlijke … Lees verder

Kipfilet met pesto en tomaatjes

 |  2 reacties

Onlangs had ik nog een restje pesto staan. Zonde om we te gooien en omdat we ’s avonds kipfilet zouden eten heb ik die twee maar gecombineerd. Plakje spek eromheen, de oven in en 15 minuten later stond er een heerlijk stukje … Lees verder

Babi ketjap

 |  Geen reacties

Babi ketjap: een fantastische klassieker uit de Indonesische keuken. Wij zijn er allebei gek op dus het staat regelmatig bij ons op tafel. Soms pak ik helemaal uit en maak dan een uitgebreide rijsttafel. Verschillende soorten rijst, babi ketjap, een rendang … Lees verder

Quiche met prei en kip

 |  Geen reacties

Vandaag een recept van mijn moeder dat ik vroeger thuis al graag at: kip-preitaart. Eenmaal het huis uit maakte ik hem nog vaak zelf. Als student vond ik hartige taarten handig omdat je maar 1 keer hoefde te koken en … Lees verder

1 6 7 8 9