Soepballetjes
Magere maar toch sappige en smaakvolle balletjes voor in de soep. Maak gelijk een dubbele portie en vries een deel in voor later gebruik.
Magere maar toch sappige en smaakvolle balletjes voor in de soep. Maak gelijk een dubbele portie en vries een deel in voor later gebruik.
Kipfilet gevuld met ham en zacht smeltende kaas in een krokant jasje.
Klassiek stuk vlees op smaak gebracht met za’atar en geserveerd met een heerlijk portsiroop.
Kleine, gestoomde kiphapjes. Lekker pittig door een rood pepertje en vol van smaak door verse gember, gedroogde paddestoelen en sesamolie.
Ideale manier om restjes stoofvlees te verwerken maar ook meer dan de moeite waard om het vlees er speciaal voor te stoven.
Frisse tonijnsalade met appel, tomaat, bieslook en rode ui. Lekker op een broodje of toastje.
Stevige en voedzame saus met gehakt, wortel en passata di pomodoro.
Een traditionele lasagne maar dan met laagjes courgette in plaats van pastavellen. Net zo vol van smaak maar lichter verteerbaar.
Frisse salade met walnoten, knolselderij en kipfilet. Lekker bij barbecue of buffet maar ook heel geschikt als lunchhapje.