Header Overetengesproken.nl

Soepballetjes

met 2 reacties

Magere maar toch sappige en smaakvolle balletjes voor in de soep. Maak gelijk een dubbele portie en vries een deel in voor later gebruik.

Kip cordon bleu

met 4 reacties

Kipfilet gevuld met ham en zacht smeltende kaas in een krokant jasje.

Rosbief met siroop van rode port

met Geen reacties

Klassiek stuk vlees op smaak gebracht met za’atar en geserveerd met een heerlijk portsiroop.

Kip dim sum

met Geen reacties

Kleine, gestoomde kiphapjes. Lekker pittig door een rood pepertje en vol van smaak door verse gember, gedroogde paddestoelen en sesamolie.

Jachtschotel

met Geen reacties

Ideale manier om restjes stoofvlees te verwerken maar ook meer dan de moeite waard om het vlees er speciaal voor te stoven.

Tonijnsalade voor op een broodje

met 2 reacties

Frisse tonijnsalade met appel, tomaat, bieslook en rode ui. Lekker op een broodje of toastje.

Bolognesesaus of ragù bolognese

met Geen reacties

Stevige en voedzame saus met gehakt, wortel en passata di pomodoro.

Lasagne van courgette

met Geen reacties

Een traditionele lasagne maar dan met laagjes courgette in plaats van pastavellen. Net zo vol van smaak maar lichter verteerbaar.

Kipsalade

met Geen reacties

Frisse salade met walnoten, knolselderij en kipfilet. Lekker bij barbecue of buffet maar ook heel geschikt als lunchhapje.

1 4 5 6 7 8 9 10