Tex Mex gehaktspiezen
Gegrild kipgehakt op smaak gebracht met pittige tacokruiden. Lekker met brood en een Mexicaanse salade erbij.
Gegrild kipgehakt op smaak gebracht met pittige tacokruiden. Lekker met brood en een Mexicaanse salade erbij.
Gehakt, ik heb het altijd in de vriezer liggen. Rauw, rul gebakken, gekruid en ongekruid. Maar tot voor kort uitsluitend rundergehakt. Kipgehakt vind ik erg lekker maar is bij mij in de buurt niet altijd evengoed verkrijgbaar. Maar sinds ik … Lees verder
Jong of oud, op z’n tijd gaat een lekkere pannenkoek er altijd wel in. Meestal beperk ik mij tot het bakken van naturel en spekpannenkoeken. Het bakken van die rijk gevulde en dikke pannenkoeken zoals ze bij de pannenkoekenboerderij serveren … Lees verder
Lasagne of lasagna, haal jij het ook altijd door elkaar? Ik heb het uitgezocht en lasagne blijkt de juiste benaming voor de ovenschotel. Verklaring: in het Italiaans is lasagne het meervoud van één blad/vel lasagna. Aangezien een lasagne schotel uit … Lees verder
Eet jij regelmatig prei? Bij mij schiet het er vaak bij in. Recht toe recht aan gekookte prei, eventueel met een sausje, is lekker maar ik word er niet echt warm van. Prei gerold in ham, overgoten met kaassaus en … Lees verder
Nee joh, met hachee doe je me echt geen plezier was de reactie van manlief toen ik het jaren geleden voor het eerst voor hem maakte. Toen het eenmaal op tafel stond schepte hij voorzichtig op. Tot zijn eigen verbazing … Lees verder
Vandaag heb ik, net als afgelopen dinsdag, een makkelijk gerecht voor je: boerenomelet. Bij mij staat deze omelet met stip op nummer 1 als ik een avond alleen thuis ben. Ik wil graag een gezonde maaltijd maken maar om voor … Lees verder
Vandaag weer eens een klassieker: huzarensalade. Onmisbaar bij een (koud) buffet maar natuurlijk ook erg lekker als lunch of hapje tussendoor. Door de aardappels en het stoofvlees vult het lekker, de fijngesneden appel en augurk zorgen voor een frisse noot. … Lees verder
Vorige week maakte ik voor het eerst dit seizoen weer stoofvlees. En dan ook gelijk maar een flinke pan vol. Eén keer stoven om vervolgens te genieten van verschillende gerechten. I love it! De eerste avond een lekker lapje draadjesvlees … Lees verder