Cordon bleu op Spaanse wijze
Mediterrane variatie op de klassieker. Rijk van smaak door de tapenade, serranoham en manchego.
Mediterrane variatie op de klassieker. Rijk van smaak door de tapenade, serranoham en manchego.
Makkelijke en snel te bereiden stamppot. Lekker kruidig door de rucola, de frisse tomatensalsa maakt het helemaal af.
Klassiek Frans stoofgerecht van rundvlees, rode wijn, spekjes, uien en champignons. Extra lekker met verse tijm en knoflook.
Op zoek naar een feestelijk hoofdgerecht? Zoek niet verder, ik heb 5 mooie gerechten voor je.
Makkelijk te maken borrelhapje dat zowel warm als koud erg lekker is. Kan zowel in de oven als op de barbecue worden bereid.
Heerlijk mals en sappig lamsvlees krijg je door het te bereiden op lage temperatuur in de oven. Super makkelijk en waanzinnig lekker.
Smakelijk gehaktbrood dat je met een hand omdraai in de oven hebt staan.
Verrassend lekker en weer eens iets heel anders. Deze zuurkoolschotel wil je proeven!
Makkelijke en smaakvolle ovenschotel. Door de groente in de oven te bereiden houden ze een lekkere bite.