Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Vlees

Vlees

Heerlijke vleesgerechten om te bakken, braden, stoven of in de oven te bereiden

Heerlijke goulash met malse stukjes rundvlees, rode wijn, zachte wortel en rode paprika. Smaakt altijd! Makkelijk recept dat iedereen kan maken.

Goulash met rundvlees en rode wijn

Klassieke carpaccio op zelfgemaakte truffel toast. Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en pijnboompitten maken het af. Feestelijk en lekker!

Carpaccio torentjes op truffel toast

Soup dumplings zijn een bijzondere soort dumplings: dumpling vellen gevuld met een hartige vleesvulling én soep/bouillon. De soep dumplings in dit recept zijn Din Tai Fung-style geïnspireerd. Een waanzinnige smaakexplosie die je echt geproefd moet hebben!

Zo maak je zelf soup dumplings

Tagliata of biefstuksalade - Makkelijk te maken Italiaanse salade met malse entrecote. Inclusief uitleg hoe je het vlees perfect bakt!

Tagliata of biefstuksalade

Penne met gehaktballetjes in tomatensaus - Comfort food van simpele maar pure smaken en heerlijke gehaktballetjes. Op en top genieten!

Penne met gehaktballetjes in tomatensaus

Stoofvlees in kruidige tomatensaus met bulgur en gegrilde groenten - Boterzacht suddervlees met de rijke smaken van warme specerijen.

Stoofvlees in kruidige tomatensaus met bulgur en gegrilde groenten

3 makkelijke Indiase recepten - Ook met bloemkool, kipdijfilet en krieltjes zet je heel gemakkelijk een heerlijke Indiase maaltijd op tafel!

3 makkelijke Indiase recepten

Kipreepjes in romige mosterdsaus - Rijk en vol van smaak door de verse kruiden, witte wijn en Limburgse mosterd. Een feestje op je bord!

Kipreepjes in romige mosterdsaus

Kogelbiefstuk met misoboter - Met deze tips bak jij voortaan ook de perfecte biefstuk. Serveer met een toef zilte misoboter en klaar ben je!

Kogelbiefstuk met misoboter en verse ovenfriet

Tartiflette - Traditioneel aardappelgerecht uit de Franse Alpen. Rijk gevuld met spek, kaas en ui. Pure comfortfood, maak het snel en geniet!

Tartiflette

Stoofvlees met sherry en knolselderijpuree - Iers rundvlees met mediterrane invloeden. Low and slow gestoofd voor een boterzacht resultaat.

Stoofvlees met sherry en knolselderijpuree

Lamsburger - Een goede lamsburger is zo ontzettend lekker. Ik leg precies uit hoe je 'm maakt. Ga aan de slag en geniet!

Lamsburger

Kip ketjap met bloemkoolrijst - Indonesisch stoofgerecht met kip, ketjap, uien, knoflook en gember. Extra smakelijk door de groenterijst.

Kip ketjap met bloemkoolrijst

Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel - Pure smaken met een pure finishing touch: verse tijm blaadjes en wat La Baleine Fleur de Sel

Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel

Portugees varkensgebraad - Heerijk zacht en mals door de low en slow garing in Portugese witte wijn en verse kruiden. Maak het ook en geniet!

Portugees varkensgebraad

Miso kip met bimi - Sappige en heerlijk malse stukjes kipvlees met een marinade om je vingers bij af te likken. Dit wil je proeven!

Miso kip met bimi

Roti met kip en ei - Heerlijk gerecht uit de Surinaams-Hindoestaanse keuken van kip, ei en aardappels in saus en geserveerd met plat brood.

Roti met kip en ei

Rode pepers gevuld met rundergehakt - Authentiek recept uit de Indonesische keuken. Niet heel pittig wel super smaakvol en kleurrijk.

Rode pepers gevuld met rundergehakt

Cordon bleu op Spaanse wijze - Mediterrane variatie op de klassieker. Rijk van smaak door de tapenade, serranoham en manchego.

Cordon bleu op Spaanse wijze

Zomerse stamppot met rucola en worst - Makkelijke en snel te bereiden stamppot. Lekker kruidig door de rucola, de frisse tomatensalsa maakt het helemaal af.

Zomerse stamppot met rucola en worst

Boeuf bourguignon - Klassiek Frans stoofgerecht van rundvlees, rode wijn, spekjes, uien en champignons. Extra lekker met verse tijm en knoflook.

Boeuf bourguignon

Paginanavigatie

1 2 3 … 5 Volgende paginaVolgende
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken