Header Overetengesproken.nl

Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel

 |  Geen reacties

Pure smaken met een pure finishing touch: verse tijm blaadjes en wat La Baleine Fleur de Sel.

Portugees varkensgebraad

 |  Geen reacties

Heerijk zacht en mals door de low en slow garing in Portugese witte wijn en verse kruiden. Maak het ook en geniet!

Miso kip met bimi

 |  Geen reacties

Sappige en heerlijk malse stukjes kipvlees met een marinade om je vingers bij af te likken. Dit wil je proeven!

Roti met kip en ei

 |  2 reacties

Heerlijk gerecht uit de Surinaams-Hindoestaanse keuken van kip, ei en aardappels in saus en geserveerd met plat brood.

Rode pepers gevuld met rundergehakt

 |  Geen reacties

Authentiek recept uit de Indonesische keuken. Niet heel pittig wel super smaakvol en kleurrijk.

Cordon bleu op Spaanse wijze

 |  Geen reacties

Mediterrane variatie op de klassieker. Rijk van smaak door de tapenade, serranoham en manchego.

Zomerse stamppot met rucola en worst

 |  Geen reacties

Dat we minder vlees zouden moeten eten en juist meer plantaardige eiwitten wordt steeds duidelijker. Het is niet alleen duurzamer het is ook veel beter voor je gezondheid. Wij eten daarom veel vegetarisch en af en toe wat vlees. Als je … Lees verder

Boeuf bourguignon

 |  2 reacties

Tegen michel had ik weleens gezegd dat hij een hooikist voor me moest maken maar ja, hoe doe je dat. Welke materialen gebruik je, hoe groot maak ‘m. Een tijdje terug zag ik een vrij grote voetenstoof bij de kringloop … Lees verder

5 feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

 |  Geen reacties

Tijdens een etentje pak ik graag een beetje uit met het hoofdgerecht. Het mag net iets luxer, net iets mooier en net iets feestelijker zijn dan normaal. Ik ging voor je aan de slag en selecteerde 5 feestelijke hoofdgerechten met … Lees verder

1 2 3 4 10