Header Overetengesproken.nl

Kipreepjes in romige mosterdsaus

met Geen reacties

Rijk en vol van smaak door de verse kruiden, witte wijn en Limburgse mosterd. Een feestje op je bord!

Kogelbiefstuk met misoboter en verse ovenfriet

met Geen reacties

Met deze tips bak jij voortaan ook de perfecte biefstuk. Serveer met een toef zilte misoboter en klaar ben je!

Tartiflette

met Geen reacties

Traditioneel aardappelgerecht uit de Franse Alpen. Rijk gevuld met spek, kaas en ui. Pure comfortfood, maak het snel en geniet!

Stoofvlees met sherry en knolselderijpuree

met Geen reacties

Iers rundvlees met mediterrane invloeden. Low and slow gestoofd voor een boterzacht resultaat.

Lamsburger

met Geen reacties

Een goede lamsburger is zo ontzettend lekker. Ik leg precies uit hoe je ‘m maakt. Ga aan de slag en geniet!

Kip ketjap met bloemkoolrijst

met Geen reacties

Indonesisch stoofgerecht met kip, ketjap, uien, knoflook en gember. Extra smakelijk door de groenterijst.

Bavette met gegrilde groenten en Fleur de Sel

met Geen reacties

Pure smaken met een pure finishing touch: verse tijm blaadjes en wat La Baleine Fleur de Sel.

Portugees varkensgebraad

met Geen reacties

Heerijk zacht en mals door de low en slow garing in Portugese witte wijn en verse kruiden. Maak het ook en geniet!

Miso kip met bimi

met Geen reacties

Sappige en heerlijk malse stukjes kipvlees met een marinade om je vingers bij af te likken. Dit wil je proeven!

1 2 3 4 10