Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika
Eenvoudig en snel te maken bladerdeeghapjes met een heerlijke vulling.
Eenvoudig en snel te maken bladerdeeghapjes met een heerlijke vulling.
Maak van een mooi stukje witvis een feestje door het smaakvol te paneren en vervolgens goudbruin en krokant af te bakken.
Lekkere snack van kabeljauw, rode currypasta, sperziebonen, koriander. Extra lekker met een dipsaus van zoete chilisaus en gehakte pinda’s.
Zachte witvis met een smaakvolle tomaten-wijnsaus. Met pasta of noodles erbij heb je een heerlijke maaltijd.
Mooie combinatie van gerookte zalm met een licht zoetje van het krokantje en een vleugje pit van de wasabi.
Kabeljauw in een goudbruin en krokant gebakken jasje. De Nederlandse versie van Fish and Chips.
Grote garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en verse peterselie: heerlijk als borrelhapje of voorgerecht.
In de oven gegaarde kabeljauw, afgetopt met een rijke laag kaas.
Een makkelijk maar zeer geliefd voorgerecht met Hollandse garnaaltjes en whiskysaus.