Header Overetengesproken.nl

Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika

met Geen reacties

Eenvoudig en snel te maken bladerdeeghapjes met een heerlijke vulling.

Kabeljauw in een krokant jasje

met 9 reacties

Maak van een mooi stukje witvis een feestje door het smaakvol te paneren en vervolgens goudbruin en krokant af te bakken.

Viskoekjes

met Geen reacties

Lekkere snack van kabeljauw, rode currypasta, sperziebonen, koriander. Extra lekker met een dipsaus van zoete chilisaus en gehakte pinda’s.

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus

met Geen reacties

Zachte witvis met een smaakvolle tomaten-wijnsaus. Met pasta of noodles erbij heb je een heerlijke maaltijd.

Tompouce van sesamkrokantje en gerookte zalm

met Geen reacties

Mooie combinatie van gerookte zalm met een licht zoetje van het krokantje en een vleugje pit van de wasabi.

Kibbeling

met 11 reacties

Kabeljauw in een goudbruin en krokant gebakken jasje. De Nederlandse versie van Fish and Chips.

Knoflookgarnalen

met 9 reacties

Grote garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en verse peterselie: heerlijk als borrelhapje of voorgerecht.

Kabeljauw in mosterd-kaassaus

met 2 reacties

In de oven gegaarde kabeljauw, afgetopt met een rijke laag kaas.

Garnalencocktail

met Geen reacties

Een makkelijk maar zeer geliefd voorgerecht met Hollandse garnaaltjes en whiskysaus.

1 2 3 4 5