Header Overetengesproken.nl

Kabeljauw in mosterd-kaassaus

 |  2 reacties

Tijdens een etentje serveer ik graag vis. Het is lekker, licht en een mooi alternatief voor vlees. Niet dat ik geen vlees eet maar vlees valt mij nog weleens wat zwaar op de maag. Een goed gegrilde zalm is lekker … Lees verder

Garnalencocktail

 |  Geen reacties

Vandaag een klassieker: garnalencocktail met echte Hollandse garnaaltjes. Mooi opgemaakt in een glas, schepje huisgemaakte whiskysaus erover en je hebt een voorgerecht waarmee je voor de dag kunt komen. Op hoofdlijnen staan de ingrediënten natuurlijk vast. Hollandse garnaaltjes, sla en … Lees verder

Zalm met pesto

 |  Geen reacties

Omdat vis rijk is aan goede vetten eten wij regelmatig een stukje vis. Een lekkere zalmfilet is dan toch wel onze favoriet. En ineens realiseerde ik mij dat ik, buiten de tonijnsalade van vorige week, nog helemaal geen visrecepten op de … Lees verder

Tonijnsalade

 |  Geen reacties

Door de week lukt het ons lang niet altijd om een volledige maaltijd te koken. Michel komt laat thuis, het was overdag druk of we hebben niet voldoende boodschappen in huis. Om maar eens een paar redenen te noemen. En … Lees verder

1 2 3