Kabeljauw met knapperig laagje en rode pesto
Sappige sous-vide gegaarde kabeljauw met smaakvolle topping van panko, kruiden en pittige rode pesto.
Sappige sous-vide gegaarde kabeljauw met smaakvolle topping van panko, kruiden en pittige rode pesto.
Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!
Waar let je op, welke keurmerken zijn er en hoe betrouwbaar zijn die. Ik heb het voor je uitgezocht en samengevat in dit artikel. Lezen dus!
Borrel in Spaanse sferen met een fijne plank vol kabeljauw met serranoham en arrabiata saus, tonijnsalade en knoflookgarnalen.
Snel te maken poké bowl met gerookte zalm, rivierkreeftjes, basmati rijst, avocado, rauwkost en een fijne Japanse dressing. Lekker en gezond!
Verrassend lekker stukje vis gevuld met onder meer olijven, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en peterselie.
Lekkere variatie op de traditionele mac ’n cheese. Met gerookte zalmflakes, venkel en verse dille.
Lekkere combinatie van Hollandse garnalen met Japanse wakame en wasabi op toast. Heerlijk bij de borrel of als amuse!
Zomersgerecht vol verse smaken. Perfect om mee te nemen naar strand, picknick of barbecue bij vrienden.