Zalm met dille roomsaus
Feestelijk maar toch heel makkelijk gerecht. De wijn en citroenzeste in de saus maken het extra lekker.
Feestelijk maar toch heel makkelijk gerecht. De wijn en citroenzeste in de saus maken het extra lekker.
Makkelijk, lekker èn goedkoop: voor max €15 geniet je met 4 personen van deze maaltijd.
Door vis te bereiden in een zoutkorst krijg je super zacht, sappig en smaakvol visvlees. Ik leg je precies uit hoe je dit doet.
Het aspergeseizoen is dit jaar vroeg van start gegaan. Mij hoor je niet klagen, het seizoen kan me niet lang genoeg duren. Een lekker voorafje, bord soep of hoofdgerecht. Asperges lenen zich voor zoveel gerechten dat je als je wilt … Meer lezen
Zachte witvis met een smaakvolle peterseliepuree, peterselie olie en een frisse vinaigrette.
Tijdens een etentje pak ik graag een beetje uit met het hoofdgerecht. Het mag net iets luxer, net iets mooier en net iets feestelijker zijn dan normaal. Ik ging voor je aan de slag en selecteerde een aantal feestelijke hoofdgerechten … Meer lezen
Mooie, lekkere én verrassende gerechten die zeker in de smaak vallen. Kies jouw favoriet en steel de show!
En toen had ik ineens een sous-vide apparaat op het aanrecht staan. Superleuk maar ook een uitdaging. Welke gerechten maak je ermee en hoe doe je dat precies? Allemaal vragen waar ik tegen aanliep en die ik eerst wilde uitzoeken. … Meer lezen
Deze week is het weer de Bewuste Visweek. Van 23 t/m 29 september is er volop aandacht voor een gezond visbestand en de bescherming van oceanen, rivieren en kwetsbare kustgebieden. Niet alleen de kwekers en de vissers dragen hun steentje … Meer lezen