Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Vis  >  Pagina 2

Vis

Heerlijke recepten met vis om te bakken, stoven en in de oven te bereiden. Natuurlijk ook voor in pasta’s, salades en nog veel meer lekkers

Feestelijke voorgerechten waar je de show mee steelt. Mooi, lekker en soms ook verrassend. Bekijk de lijst, kies jouw favoriet en geniet!

Feestelijke voorgerechten

Kabeljauw met knapperig laagje en rode pesto - Sappige sous-vide gegaarde kabeljauw met smaakvolle topping van panko, kruiden en pittige rode pesto.

Kabeljauw met knapperig laagje en rode pesto

Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal - Tongstrelend gerecht van zachte scholfilet in een volle botersaus met witte wijn en Noilly Prat. Heerlijk!

Scholrolletjes met beurre blanc en zeekraal

Duurzame vis

Duurzame vis

Spaanse borrelplank - Borrel in Spaanse sferen met een fijne plank vol kabeljauw met serranoham en arrabiata saus, tonijnsalade en knoflookgarnalen.

Spaanse borrelplank

Poké bowl - Snel te maken poké bowl met gerookte zalm, rivierkreeftjes, basmati rijst, avocado, rauwkost en een fijne Japanse dressing. Lekker en gezond!

Poké bowl

Gevulde pijlinktvis op Italiaanse wijze - Verrassend lekker stukje vis gevuld met onder meer olijven, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en peterselie.

Gevulde pijlinktvis op Italiaanse wijze

Scandinavische mac ’n cheese - Lekkere variatie op de traditionele mac ’n cheese. Met gerookte zalmflakes, venkel en verse dille.

Scandinavische mac ’n cheese

Toastjes met Hollandse garnalen - Lekkere combinatie van Hollandse garnalen met Japanse wakame en wasabi op toast. Heerlijk bij de borrel of als amuse!

Toastjes met Hollandse garnalen

Parelcouscous met verse kruiden en zalmforel - Zomersgerecht vol verse smaken. Perfect voor te bereiden en makkelijk mee te nemen naar het strand, picknick of barbecue bij vrienden.

Parelcouscous met verse kruiden en zalmforel

Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika. Een heerlijk recept uit Kaneel & Kardemom. Joodse baktradities van New York tot Tel Aviv van Anne Shooter.

Bourekas met tonijn, olijven en rode paprika

Kabeljauw in een krokant jasje - Maak van een mooi stukje witvis een feestje door het smaakvol te paneren en vervolgens goudbruin en krokant af te bakken.

Kabeljauw in een krokant jasje

Viskoekjes - Lekkere snack van kabeljauw, rode currypasta, sperziebonen, koriander. Extra lekker met een dipsaus van zoete chilisaus en gehakte pinda's.

Viskoekjes

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus - Zachte witvis met een smaakvolle tomaten-wijnsaus. Met pasta of noodles erbij heb je een heerlijke doordeweekse maaltijd.

Kabeljauw met tomaten-wijnsaus

Feestelijk voorgerecht van gerookte zalm, licht zoet sesamkrokantje en pittige wasabimayonaise. Leuk recept om zelf te maken!

Tompouce van sesamkrokantje en gerookte zalm

Kibbeling - Kabeljauw in een goudbruin en krokant gebakken jasje. De Nederlandse versie van Fish and Chips.

Kibbeling

Knoflookgarnalen - Grote garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en verse peterselie: heerlijk als borrelhapje of voorgerecht.

Knoflookgarnalen

Kabeljauw in mosterd-kaassaus - In de oven gegaarde kabeljauw, afgetopt met een rijke laag kaas.

Kabeljauw in mosterd-kaassaus

Garnalencocktail - Een makkelijk maar zeer geliefd voorgerecht met Hollandse garnaaltjes en whiskysaus.

Garnalencocktail

Zalm met pesto - Zalmfilet, royaal ingesmeerd met pesto, en papillotte bereid in de oven. Makkelijk en erg lekker!

Zalm met pesto

Tonijnsalade - Een snelle maaltijdsalade die heel lekker maar ook gezond is!

Tonijnsalade

Paginanavigatie

Vorige paginaVorige 1 2
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken