Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Vis

Vis

Heerlijke recepten met vis om te bakken, stoven en in de oven te bereiden. Natuurlijk ook voor in pasta’s, salades en nog veel meer lekkers

Sockeye zalm is duurzame, wilde zalm uit Alaska. Geliefd bij fijnproevers en door de goede voedingswaarde een gezonde keuze. Ontdek deze vis!

Alaska sockeye zalm: een duurzame keuze

Salmon melt is een variatie op de klassieke tuna melt. Ik geef je mijn recept met zalmsalade, zongedroogde tomaatjes en kappertjes.

Salmon melt

Soft taco's gevuld met zalm en guacamole: kleurrijke Mexicaanse maaltijd die makkelijk te maken is, erg lekker en ook nog gezond is. Dit wil je!

Soft taco’s met zalm en guacamole

Pasta met warm gerookte zalm - Romige wijnsaus, zilte zalm en al dente gekookte pasta. Een heerlijk maaltje dat je snel op tafel zet!

Pasta met warm gerookte zalm

Tortilla met tartaar van rivierkreeftjes - Verrassend voorgerechtje dat het ook goed doet op de borrelplank.

Tortilla met tartaar van rivierkreeftjes

Pasta met garnalen, tomaat en spinazie - Heerlijke Italiaanse pasta met simpele en pure smaken. Kleurrijk, makkelijk te maken en o zo lekker!

Pasta met garnalen, tomaat en spinazie

Tonijn tataki - Boterzachte tonijn geserveerd met een zilt sausje. Inclusief tips om duurzame tonijn te kopen.

Tonijn tataki

Boterzachte vis op een bedje van mediterrane groenten. Met verse oregano en tijm, kappertjes en olijven. Heerlijk!

Schelvis met ratatouille

Polpettes of visballetjes met yoghurt-dillesaus en ingelegde komkommers - Krokante witvis hapjes vol verse kruiden en huisgemaakte saus.

Polpettes of visballetjes met yoghurt-dillesaus en ingelegde komkommers

Vis met tomaten, kappertjes en knoflook - Gezonde en kleurrijke ovenschotel die niet alleen erg lekker is maar ook nog eens zo op tafel staat!

Vis met tomaten, kappertjes en knoflook

Zalmmuffins of mini quiches - Luchtige eimuffins gevuld met zalm, venkel, verse kruiden en wat kaas. Vol en rijk van smaak, echt zó lekker!

Zalmmuffins of mini quiches

Langzaam gegaarde zalm teriyaki - Boterzachte en malse zalm uit de oven. Super makkelijk, kan gewoon niet mislukken. Zo hoort zalm te zijn!

Langzaam gegaarde zalm teriyaki

Paella met garnalen - Spaans gerecht van rijst en groente. Voor een authentieke smaak gebruik je gerookt paprikapoeder en saffraan. Smullen!

Paella met garnalen

Pittig gekruide mihoen met garnalen, ei en geroerbakte groente. Zo lekker, dit wil je proeven...

Mihoen Singapore

Avocadomousse met rivierkreeftjes - Feestelijk en smaakvol voorgerechtje. Super makkelijk te maken met verrassende ingrediënten.

Avocadomousse met rivierkreeftjes

Zalm met dille roomsaus - Feestelijk maar toch heel makkelijk gerecht. De wijn en citroenzeste in de saus maken het extra lekker.

Zalm met dille roomsaus

Verrassend recept voor heerlijke spaghetti met Hollandse garnaaltjes, fijngesneden venkel, citroen rasp en dille. Makkelijk, lekker en gezond.

Spaghetti met Hollandse garnalen, venkel en dille

Zeebaars in zoutkorst - Door vis te bereiden in een zoutkorst krijg je super zacht, sappig en smaakvol visvlees. Ik leg uit hoe je dat doet.

Zeebaars in zoutkorst

Pasteitjes met asperges en Hollandse garnalen - Feestelijk voorgerecht van witte asperges, prei, ei en Hollandse garnalen.

Pasteitjes met asperges en Hollandse garnalen

Wijting met peterseliestamp - Zachte witvis met een smaakvolle peterseliepuree, peterselie olie en een frisse vinaigrette.

Wijting met peterseliestamp

Op zoek naar een feestelijk hoofdgerecht met vlees of vis? Zoek niet verder, om je te inspireren heb ik 7 mooie gerechten voor je verzameld.

Feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

Paginanavigatie

1 2 Volgende paginaVolgende
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken