Header Overetengesproken.nl

Paella met garnalen

 |  Geen reacties

Spaans gerecht van rijst en groente. Voor een authentieke smaak gebruik je gerookt paprikapoeder en saffraan. Smullen!

Mihoen Singapore

 |  Geen reacties

Pittig gekruide mihoen met garnalen, ei en geroerbakte groente. Zo lekker, dit wil je proeven…

Avocadomousse met rivierkreeftjes

 |  Geen reacties

Feestelijk en smaakvol voorgerechtje. Super makkelijk te maken met verrassende ingrediënten.

Zalm met dille roomsaus

 |  2 reacties

Feestelijk maar toch heel makkelijk gerecht. De wijn en citroenzeste in de saus maken het extra lekker.

Spaghetti met Hollandse garnalen, venkel en dille

 |  2 reacties

Makkelijk, lekker èn goedkoop: voor max €15 geniet je met 4 personen van deze maaltijd.

Zeebaars in zoutkorst

 |  Geen reacties

Door vis te bereiden in een zoutkorst krijg je super zacht, sappig en smaakvol visvlees. Ik leg je precies uit hoe je dit doet.

Pasteitjes met asperges en Hollandse garnalen

 |  Geen reacties

Het aspergeseizoen is dit jaar vroeg van start gegaan. Mij hoor je niet klagen, het seizoen kan me niet lang genoeg duren. Een lekker voorafje, bord soep of hoofdgerecht. Asperges lenen zich voor zoveel gerechten dat je als je wilt … Lees verder

Wijting met peterseliestamp

 |  Geen reacties

Begin december vertelde ik dat ik gevraagd was mijn mening te geven over Zero waste van Jeroen De Pauw en Pepeat Studio. Ik vertelde toen al summier over mijn eerste indruk van het boek. Vandaag vertel ik iets meer over dit … Lees verder

5 feestelijke hoofdgerechten met vlees of vis

 |  Geen reacties

Tijdens een etentje pak ik graag een beetje uit met het hoofdgerecht. Het mag net iets luxer, net iets mooier en net iets feestelijker zijn dan normaal. Ik ging voor je aan de slag en selecteerde 5 feestelijke hoofdgerechten met … Lees verder

1 2 3 4