Header Overetengesproken.nl

Gegratineerde tomaat

 |  Geen reacties

Ben jij ook zo gek op tomaat? Zowel warm als koud eet ik ze graag maar warm heeft denk ik toch net een streepje voor. Meestal gebruik ik tomaat als onderdeel van een gerecht maar vandaag heb ik een recept … Lees verder

Carpaccio van bietjes, geitenkaas en veldsla

 |  Geen reacties

Vandaag heb ik een heel leuk voorgerecht voor je: carpaccio van bietjes, geitenkaas en veldsla. Ja, inderdaad een carpaccio zonder vlees maar door de kleuren valt het niet gelijk op. Ideaal dus als je zowel vleeseters als vegetariërs te eten … Lees verder

Broodje pesto, hummus en tomaat

 |  Geen reacties

Nadat ik vorige week een flinke schaal hummus had gemaakt was het inmiddels tijd om te lunchen. Omdat ik van de dag ervoor nog een stuk zelfgebakken zuurdesembrood en een schaaltje pesto over had besloot ik dat eerst maar eens … Lees verder

Hummus

 |  Geen reacties

Met het barbecue-seizoen voor de deur is het hoogtijd het repertoire dipsauzen op de website weer eens uit te breiden. Want tussen het gegrilde vlees en de spiezen geroosterde groenten door vind ik het heerlijk om rauwkost en brood te … Lees verder

Linzen met aubergine en tomaat

 |  Geen reacties

Als ik ’s avonds niet veel tijd heb is een boterham snel gepakt maar eigenlijk eet ik liever wat warms. En als het even kan met flink wat groente erbij. Deze pittige schotel van linzen met aubergine en tomaat is … Lees verder

Vegetarische moussaka

 |  2 reacties

Voor niet-vegetariërs is het vaak best lastig om vegetarisch te koken als ze een keer vegetariërs te eten krijgen. Vandaag laat ik je zien dat niet moeilijk is om een recept met gehakt om te toveren tot een lekker vegetarisch … Lees verder

Ratatouille uit de oven

 |  Geen reacties

Zo aan het einde van de winter kan ik zomaar ineens zin hebben in zomers eten. Even geen stamppotten of andere winterkost maar lekker licht en kleurrijk voedsel waar je vrolijk van wordt. Een tafel vol tapas, salade en vers brood of een … Lees verder

Maaltijdsalade met rucola en courgette

 |  Geen reacties

Als lunch eet ik graag een salade. Ik vind het een lekkere en makkelijke manier om extra groente te eten. Soms gebruik ik daarvoor restjes die ik toch nog in de koelkast heb liggen. Soms haal ik de groente en … Lees verder

Cannelloni met spinazie en ricotta

 |  4 reacties

Vandaag heb ik weer een lekker pastarecept voor jullie. Dit keer gevulde pastabuisjes of cannelloni met spinazie en ricotta in een lekkere tomatensaus. Voor dit recept heb ik mini cannelloni gebruikt maar je kan ook grote cannelloni gebruiken. Mini cannelloni worden … Lees verder

1 2 3 4 5 6 7 8 10