Header Overetengesproken.nl

Gnocchi

 |  Geen reacties

Gnocchi, ik heb er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Ik vind ze echt super lekker maar ze liggen me vaak zo zwaar op de maag. Het lijkt wel alsof ze in mijn maag nog uitzetten. Mijn oplossing: alleen nog … Lees verder

Salade met pompoen, bulgur en geitenkaas brie

 |  Geen reacties

Soms heb je teveel gekookt en hou je wat over. Weggooien is zonde dus zo af en toe staan er kliekjes op tafel. En daar ontstaan nog weleens de lekkerste gerechten uit. Zo ook deze salade met pompoen en geitenkaas … Lees verder

Courgetti met pesto en geroosterde tomaatjes

 |  Geen reacties

Afgelopen twee weken hebben Michel en ik genoten van even niets hoeven. Vakantie wil ik het niet noemen omdat we vanwege de kittens veel thuis zijn gebleven maar het was heerlijk om lekker vrij te zijn. We hebben zo nu … Lees verder

Gebakken flespompoen met halloumi, yoghurt en munt

 |  Geen reacties

Sinds 1 september is er een nieuwe receptenbox op de markt: Kollors. In tegenstelling tot de bekende maaltijdboxen waar alle boodschappen kant en klaar inzitten stuurt Kollors één keer per vier weken een pakketje met daarin vier vegetarische recepten. Je … Lees verder

Fettuccine met tomaat, spinazie en pijnboompitjes

 |  Geen reacties

Vandaag maar weer eens een lekker pasta gerecht: fettuccine met tomaat, spinazie en pijnboompitjes. Voor extra smaak heb ik er ook nog een heerlijk sausje op basis van kruidenroomkaas doorheen gedaan. Simpel, kleurrijk, makkelijk te bereiden en heel erg lekker. … Lees verder

Portobello gevuld met tomaat en feta

 |  2 reacties

Puur & Lichter, het nieuwe kookboek van Pascale Naessens en William Cortvriendt, staat boordevol lekkere en gezonde recepten. Na mijn review van het kookboek afgelopen vrijdag ga ik vandaag aan de slag met één van de recepten uit het boek. … Lees verder

Wrap met geroosterde paprika

 |  Geen reacties

Wraps zijn altijd lekker maar zeker in de zomer maak ik ze regelmatig. Ze zijn snel gemaakt, prima te bewaren in de koelkast en makkelijk mee te nemen naar het stand of een picnic. Ideaal dus voor onderweg maar ook … Lees verder

Portobellosaté met pindasaus van Rita Serano

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag heb je mijn review van 7 ingrediënten vegan kunnen lezen. Zoals gebruikelijk heb ik een recept uit dit boek geprobeerd en vandaag deel ik mijn ervaringen met je. Mijn oog viel al snel op portobellosaté met pindasaus. Het leek … Lees verder

Lasagne met gegrilde groenten en Risenta

 |  Geen reacties

Risenta, ken jij het? Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord. Wat blijkt, Risenta is van origine een Zweeds product dat al sinds 1940 bestaat. Half mei is het geïntroduceerd in Nederland en bij AH verkrijgbaar. Ter … Lees verder

1 2 3 4 5 10