Header Overetengesproken.nl

Tartaar van bietjes

 |  Geen reacties

Op avonden dat Michel verplichtingen buiten de deur heeft en niet thuis eet maak ik graag een bietensalade voor mijzelf. De aardse, zoete smaak van bietjes vind ik heerlijk. Toen ik ging nadenken over ons kerstdiner besloot ik daarom eens … Lees verder

Burrito’s met salsa roja

 |  Geen reacties

De Mexicaanse keuken is onder Spaanse en Amerikaanse invloed meer vlees gaan gebruiken. Van oorsprong echter aten de Mexicanen vooral veel groenten, fruit en bonen. Niets werd weggegooid. Restjes werden bewaard en verwerkt als vulling in tortilla’s. Tortilla’s zijn de … Lees verder

Linzensalade met avocado

 |  2 reacties

In de Mexicaans keuken wordt veel groente en fruit gebruikt. Bonen, aardappel, avocado, maïs, ananas en papaya: ze worden veel en graag gegeten. En natuurlijk worden de gerechten flink aangemaakt met pepers. Er schijnen zelfs tientallen soorten chilipeper te zijn! … Lees verder

Pastasalade

 |  2 reacties

Een lekker bord pasta gaat er bij mij altijd wel in. Pasta met een saus, lasagne of gevulde pasta. Het fijne is dat je er eindeloos mee kan variëren. De pastasalade van vandaag staat regelmatig bij ons op tafel. En … Lees verder

Pistolet spicy

 |  Geen reacties

Op zaterdag houden we ervan gezellig ergens te gaan lunchen. Als we lekker thuis zijn is het plaatselijke grand-café restaurant onze favoriete stek. In de zomer heerlijk op het terras, in de winter gezellig binnen. Een topper is hun broodje … Lees verder

1 7 8 9 10