Doorgaan naar inhoud
Logo Overetengesproken.nl
  • Home
  • ReceptenUitvouwen
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • RecensiesUitvouwen
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer infoUitvouwen
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Logo Overetengesproken.nl

Home  >  Uitgelicht

Uitgelicht

Bijzondere producten, bereidingswijzen en wetenswaardigheden over producten die we in de keuken gebruiken. Op begrijpelijke wijze uitgelicht en toegelicht

Sockeye zalm is duurzame, wilde zalm uit Alaska. Geliefd bij fijnproevers en door de goede voedingswaarde een gezonde keuze. Ontdek deze vis!

Alaska sockeye zalm: een duurzame keuze

Ja, de vorm van een wijnglas heeft invloed op de smaakbeleving. Waar zit hem dat in en hoe kan je daarmee spelen? Ik zocht het uit, lees je mee?

Heeft de vorm van je wijnglas invloed op de smaakbeleving?

De GreenPan omnicooker heeft 10 verschillende programma's. Ik gebruik 'm nu een tijdje en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Lees mijn review!

GreenPan omnicooker

Twist is de nieuwste BK pannenlijn. Ik gebruik de pannen nu een paar weken en deel mijn ervaringen met je. Spoiler: ik ben er zo blij mee!

BK Twist pannen

BK is een iconisch Hollands pannenmerk. Maar weet je ook waar BK de afkorting van is? Of hoe lang het al bestaat? Ik zocht het uit...

BK: Oer-Hollandse degelijkheid

Haverrijst is voedzaam, duurzaam én veelzijdig. Een echte must have voor in de voorraadkast. Ik leg het je uit en inspireer je met lekkere gerechten.

Haverrijst: het gezonde en duurzame alternatief

Eieren pasteuriseren

Zelf eieren pasteuriseren

Zo gebruik je zout in de keuken

Zo gebruik je zout in de keuken

Zout, zo gewoon en toch ook heel bijzonder - Wat is zout eigenlijk en wat maakt het zo bijzonder? Ik zocht het voor je uit, lees snel mee...

Zout, zo gewoon en toch ook heel bijzonder

Kaas en wijn - Mooie kaas-wijn paringen liften zowel de wijn als de kaas. Raak geïnspireerd, kies een wijn, mooie kaasjes en geniet...

Kaas en wijn, een heerlijke combinatie

Combineren van wijn spijs - Ik verdiepte me erin en er ging een wereld voor me open. Lees mee met mijn ervaringen en doe er je voordeel mee.

Combineren van wijn en spijs

The Original GreenPan Keramische pannen

Keramische pannen

Tips voor een feestelijk gedekte tafel - Na het lezen van deze blogpost dek jij het hele jaar rond de mooiste tafels!

Tips voor een feestelijk gedekte tafel

Fleur de Sel de Camargue - In de zoutmeren van Aigues-Mortes wordt dit fameuze zout geoogst. Ik ging er kijken en vertel je er alles over!

Fleur de Sel de Camargue

Thuis makkelijk chocolade tempereren - Zonder knoeien perfect uitgeharde en glanzende chocolade creaties maken. Ik leg het je uit!

Thuis makkelijk chocolade tempereren

La Baleine zeezout - Frans zeezout uit de Camargue. In dit artikel vertel ik over het bijzondere natuurgebied waar het vandaan komt en hoe het wordt gewonnen.

La Baleine zeezout

Wat heb je nodig bij het bakken van brood - Voor broodbakken heb je geen dure spullen nodig, veel heb je waarschijnlijk al in huis. Ik laat het je zien.

Wat heb je nodig bij het bakken van brood

Bloem, meel en alles wat je daarover wilt weten - In dit artikel lees je alle ins en outs zodat jij voortaan het juiste product voor jouw baksel kiest.

Bloem, meel en alles wat je daarover wilt weten

Latte art - Die mooie kunstwerkjes in het schuim van je cappuccino kan je ook zelf maken. In deze blogpost lees je hoe dat gaat en kan je zelf gaan oefenen.

Zelf latte art maken

Brood bakken, bakboeken die je wilt hebben - Brood bakken is superleuk. Deze boeken leren je de fijne kneepjes van het vak en geven de lekkerste recepten.

Brood bakken, bakboeken die je wilt hebben

Met deze eenvoudige en duidelijke handleiding maak je zelf een sterke desemstarter. Ga ook aan de slag en bak je eerste desembrood.

Zelf een desemstarter maken

Paginanavigatie

1 2 Volgende paginaVolgende
Instagram Pinterest Facebook YouTube TikTok

Gangen

Ontbijt

Lunch

Borrelhapjes

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bijgerechten & sauzen

IJs & desserts

Soorten

Barbecue

Brood & pizza

Drankjes

Koek & gebak

Ovengerechten

Pasta

Quiche & hartige taarten

Salades

Soep

Vegetarisch

Vis

Vlees

Recensies

Kook- & bakboeken

Restaurants & hotels

Specials

Basisrecepten

Uitgelicht

Wijn

Meer info

Over mij

Samenwerken

Contact

© 2014-2025 Overetengesproken.nl

Content van Overetengesproken.nl mag niet zonder voorafgaande toestemming elders worden gebruikt.

Belangstelling voor een foto of recept?
Neem contact op!

Disclaimer   |   Privacy- en cookieverklaring
  • Home
  • Recepten
    • Gangen

      Ontbijt

      Lunch

      Borrelhapjes

      Voorgerechten

      Hoofdgerechten

      Bijgerechten & sauzen

      IJs & desserts

      Soorten

      Barbecue

      Brood & pizza

      Drankjes

      Koek & gebak

      Ovengerechten

      Pasta

      Quiche & hartige taarten

      Salades

      Soep

      Vegetarisch

      Vis

      Vlees

      Specials

      Basisrecepten

      Uitgelicht

      Wijn

  • Recensies
    • Recensies

      Kook- & bakboeken

      Restaurants & hotels

  • Meer info
    • Meer info

      Over mij

      Samenwerken

      Contact

  • Nieuwsbrief
Zoeken