Header Overetengesproken.nl

Zelf eieren pasteuriseren

met Geen reacties

Is veel makkelijker dan je denkt. Ik leg het je uit en laat zien welk materiaal je nodig hebt!

Zo gebruik je zout in de keuken

met Geen reacties

Er zijn ontzettend veel soorten zout maar wanneer gebruik je welke soort? Ik zet het voor je op een rij.

Zout, zo gewoon en toch ook heel bijzonder

met Geen reacties

Wat is zout eigenlijk en wat maakt het zo bijzonder? Ik zocht het voor je uit, lees snel mee…

Kaas en wijn, een heerlijke combinatie

met Geen reacties

Mooie kaas-wijn paringen liften zowel de wijn als de kaas. Raak geïnspireerd, kies een wijn, mooie kaasjes en geniet…

Combineren van wijn en spijs

met Geen reacties

Ik verdiepte me erin en er ging een wereld voor me open. Lees mee met mijn ervaringen en doe er je voordeel mee.

Keramische pannen

met Geen reacties

De keramische anti-aanbaklaag is het duurzame antwoord op teflon. Ik leg je uit hoe het zit met PFAS, PFOA, PFOS en PTFE.

Fleur de Sel de Camargue

met Geen reacties

In de zoutmeren van Aigues-Mortes wordt dit fameuze zout geoogst. Ik ging er kijken en vertel je er alles over!

Thuis makkelijk chocolade tempereren

met 4 reacties

Zonder knoeien perfect uitgeharde en glanzende chocolade creaties maken. Ik leg het je uit.

La Baleine zeezout

met Geen reacties

Frans zeezout uit de Camargue. Ik vertel je alles over het natuurgebied waar het ontstaat en hoe het wordt gewonnen.

1 2 3