Header Overetengesproken.nl

Plantaardige parmezaan

 |  Geen reacties

Duurzaam en lekker alternatief voor Parmezaanse kaas. Ideaal als je minder dierlijke producten wilt gebruiken.

Frisse salade met gekonfijte tomaatjes

 |  Geen reacties

Gezonde en makkelijke salade die in een handomdraai op tafel staat. Lekker met een broodje en een kop soep.

Salade met peer, Danish blue en pecannoten

 |  Geen reacties

Simpel om te maken en staat zo op tafel. Een echte smaakmaker met slechts 6 ingrediënten.

Parelcouscous met geroosterde zomergroente en tonijn

 |  Geen reacties

De zomer kan mij niet lang genoeg duren. Veel buiten zijn, genieten van het zonnetje en als het even kan lekker buiten eten. Salades zijn daarbij mijn absolute favoriet al was het maar omdat je er volop mee kunt variëren. … Lees verder

Salade met gegrilde groene asperges, serranoham, kaas en ricotta

 |  2 reacties

Heerlijke salade vol knapperige groenten en een fijne hartige bite.

Aspergesalade met gebakken eidooier

 |  Geen reacties

Het aspergeseizoen is altijd maar kort dus we moeten er volop van genieten. Eet ze traditioneel met ham, ei en hollandaise saus, in de soep of maak er fijne pasteitjes mee. Dat je nog veel meer gerechten kunt maken met asperges … Lees verder

Eiersalade met kaas en truffel mayonaise

 |  Geen reacties

Van eiersalade kan je niet genoeg variaties hebben vind ik altijd. Toen ik laatste een potje truffel mayonaise kreeg wist ik gelijk dat ik eiersalade met kaas en truffel mayonaise zou maken. Want alsof het zo had moeten zijn had … Lees verder

Pickle van spitskool, paprika en ui

 |  Geen reacties

Knapperige, kleurrijke groente vol smaak die je spijsvertering extra ondersteunen. Dat is wat tsukémono, een eeuwenoude Japanse fermentatietraditie, belooft. Peter van Berckel schreef er een boek over en geeft meer dan vijftig recepten om zelf mee aan de slag te … Lees verder

Linzen couscous met pompoen, salie en halloumi

 |  Geen reacties

Soms ontdek ik producten waarvan ik denk, die had ik graag eerder willen ontdekken. De rode linzen couscous die ik in onderstaand recept gebruik is zo’n product. Een ideale manier om op verrassende wijze meer peulvruchten en plantaardige eiwitten te … Lees verder

1 2 3 4 5