Header Overetengesproken.nl

MICHELIN: Sterren en Bib Gourmand

 |  Geen reacties

MICHELIN, je kent het merk waarschijnlijk van de autobanden. Of van de rode MICHELIN Gids met classificatie van restaurants: Sterren en Bib Gourmand. Maar wist jij ook dat die twee onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden? Ik dook in de geschiedenis … Lees verder

Cook like a chef dinerbox

 |  Geen reacties

Begin november zag ik een persbericht voorbij komen over de Cook like a chef dinerbox. Thuis genieten van signatuur-gerechten van De Librije***, Parkheuvel** en De Lindehof**. Om de 10 weken verzorgt een andere sterrenchef de inhoud van de dinerbox. De … Lees verder

Restaurant Het Kook Atelier

 |  Geen reacties

Af en toe is het tijd voor ontspanning en vakantie. En zo boekten we een huisje op Texel. Ideaal want zo konden Zara en Zazu lekker met ons mee. Hoewel ik graag kook, eet ik ook graag buiten de deur … Lees verder

Food & winebar Pierre par CP

 |  Geen reacties

Vandaag alweer twee weken geleden lunchte ik bij wijnbar Pierre par CP aan de Haagse Denneweg. Wat heb ik genoten van de locatie, de bevlogenheid van het personeel, het heerlijke eten en de fantastische wijnen die erbij werden geserveerd. Woon … Lees verder

Restaurant De Roode Leeuw

 |  Geen reacties

Uit eten gaan doen wij graag. Niet elke week maar zo’n 1 à 2 keer in de maand toch zeker wel. Regelmatig worden we gevraagd om ergens te komen eten maar ook op eigen gelegenheid zoeken we graag een fijn … Lees verder

Restaurant Zout & Citroen

 |  2 reacties

Maandag 6 mei was ik uitgenodigd voor een perslunch bij restaurant Zout & Citroen in Oosterhout. Reden: Zout & Citroen bestaat 5 jaar, heeft een volledig nieuw interieur en dat wilden Bram en Patricia Helleman vieren. Hoe ik de lunch … Lees verder