Header Overetengesproken.nl

Lasagne van courgette

 |  Geen reacties

Met lasagne kan je alle kanten op. De klassieker is gevuld met bolognese- en bechamelsaus maar met spinazie en cottage cheese of bijvoorbeeld vis en een roomsaus zet je ook een heerlijke lasagne op tafel. De variatie hoef je natuurlijk niet alleen in … Lees verder

Parmigiana di melanzane

 |  Geen reacties

Eind juni gaf ik je het recept voor melanzane alle Parmigiana. Zoals ik toen al schreef heb ik twee verschillende recepten voor deze Italiaanse aubergineschotel. Vandaag deel ik recept nummer twee met je. Om de recepten uit elkaar te houden … Lees verder

Melanzane alla Parmigiana

 |  2 reacties

Melanzane is Italiaans voor aubergine. Je begrijpt het nu natuurlijk al: vandaag heb ik een heerlijke aubergineschotel voor je. En niet zomaar eentje maar een heerlijke melanzane alla Parmigiana. Ik heb twee versies van dit schitterende Italiaanse gerecht. Eentje met … Lees verder

Tomaten gevuld met kaas en ei

 |  Geen reacties

Afgelopen vrijdag schreef ik over Veggiestan van Sally Butcher. Vandaag deel ik een recept uit dit mooie kookboek: tomaten gevuld met kaas en ei of ‘baid bi tamaten’ in het Irakees. Veggiestan staat vol met mooie gerechten. In de review … Lees verder

Kipfilet met pesto en tomaatjes

 |  2 reacties

Onlangs had ik nog een restje pesto staan. Zonde om we te gooien en omdat we ’s avonds kipfilet zouden eten heb ik die twee maar gecombineerd. Plakje spek eromheen, de oven in en 15 minuten later stond er een heerlijk stukje … Lees verder

1 2