Mini quiche Lorraine
Een Franse klassieker met krokante korst en een vulling van spek, ham, kaas en eieren. Simpele ingrediënten, maar o zo lekker.
Een Franse klassieker met krokante korst en een vulling van spek, ham, kaas en eieren. Simpele ingrediënten, maar o zo lekker.
Deze eiersalade is heerlijk op brood bij het ontbijt of de lunch maar doet het ook goed op een toastje bij de borrel.
Bladerdeeghapjes gevuld met spinazie, feta en ovengedroogde tomaatjes.
Oud-Hollandse kleine, dikke pannenkoekjes die met z’n drieën tegelijk in de koekenpan worden gebakken.
Heerlijk zachte broodjes gevuld met uienringen en kaas. Lekker met een kop soep, bij de borrel of zomaar tussendoor.
Je hoeft geen Italiaan te zijn om zelf een lekkere pizza te maken!
Heerlijk als lunch maar ook perfect voor een lazy evening.
Pittige champignons, omelet en ui op een knapperig broodje. Geschikt voor zowel de lunch als avondmaaltijd.