Sneeuwster
Luchtige taart gevuld met slagroom en advocaat en die kenmerkende bovenzijde: ingesneden als een ster en bedekt met poedersuiker.
Luchtige taart gevuld met slagroom en advocaat en die kenmerkende bovenzijde: ingesneden als een ster en bedekt met poedersuiker.
Heerlijk kruidige cake maar ook lekker zoet en luchtig. Royaal gevuld met stemgember. Echt zo’n cake die in no time op is!
Noorse lekkernij van gestapelde ringen amandelkoek die bij feestelijke gelegenheden op tafel komt.
Wat is het verschil, wat kan je ermee en hoe maak je het. In dit artikel leg ik het allemaal uit. Inclusief link naar een video.
Het hele jaar door lekker maar tijdens Sinterklaas smaken ze toch echt het allerlekkerst. Vooral als je ze zelf hebt gemaakt!
Bros gebak van bladerdeeg met amandelspijs, frisse blokjes appel en een vleugje kaneel. Lekker bij de koffie of met een bol ijs als dessert.
Traditioneel Engelse zandkoekje, te lekker om vanaf te blijven! Door het koekje te bakken op lage temperatuur blijft het mooi blank.
Zuid-Franse klassieker waarvan het originele recept geheim is. Maar dit recept doet er zeker niet voor onder!
Krokante bodem bedekt met een dikke laag dulce de leche, banaan en afgetopt met slagroom. Maak ‘m één keer en je bent verkocht.