Header Overetengesproken.nl

Thuis makkelijk chocolade tempereren

 |  4 reacties

Zonder knoeien perfect uitgeharde en glanzende chocolade creaties maken. Ik leg het je uit.

Cranberry cake

 |  Geen reacties

Fris en smeuïg met de bitterzoete ondertoon van cranberries. Mix de ingrediënten door elkaar en hup de cake kan in de oven.

Mini pecan-cheesecake

 |  3 reacties

Krokante tartelettebodems met de onweerstaanbare vulling van pecan-karamel en frisse cheesecake. Je wilt ze proeven!

Bakken met kinderen: chocoladetaart

 |  2 reacties

Samen bakken is leuk. Ik leg uit hoe ik dat aanpak en geef tips. Kan ook prima via een videoverbinding.

Texelse korstjes met gember en naturel

 |  Geen reacties

Gemaakt naar authentiek recept. Lekkerder dan taai taai en ontbijtkoek en heel leuk om te maken!

Snelle no bake mini banoffee pie

 |  2 reacties

Herken je dat, ineens zin hebben in iets lekkers bij de koffie of thee. En nee dan bedoel ik niet een koekje of een biscuitje maar echt even een kleine traktatie. Gewoon omdat je zo hard hebt gewerkt, een succesje … Lees verder

Citroen tartelettes

 |  Geen reacties

Citroenen, ik heb ze standaard in huis en gebruik ze veel. Een paar druppels sap over een stukje gebakken vis of in een dressing. Om lemon curd te maken, gesneden banaan, appel en avocado mee in te wrijven zodat ze … Lees verder

Labneh met abrikozenjam

 |  Geen reacties

Labneh kende ik vooral als hartige dip. Afgetopt met harissa, dukkah, olijfolie, tuinkruiden of wat je ook maar voor lekkers verzint. Toen ik onlangs labneh met marmelade proefde ging ik gelijk voor de bijl. Labneh maken is echt kinderspel dus … Lees verder

Piña colada curd

 |  2 reacties

Piña colada curd gebruikte ik laatst al eens als vulling in tartelettes. Echt een superlekkere curd en heel makkelijk te maken. Zeker als je de kant en klare cupjes Fruit Fusions van Del Monte gebruikt. Maar wat als je die niet … Lees verder

1 2 3 4 5 10