Header Overetengesproken.nl

Bliss balls met gember en kaneel

 |  2 reacties

Gezond en voedzaam alternatief om de snelle trek mee te stillen. Met gedroogde vruchten, noten en kokos.

Aardbeienschelp

 |  Geen reacties

Hollandse aardbeien op een bodem van krokant bladerdeeg en fluweelzachte banketbakkersroom. Proef je het al? Maak ‘m ook…

Aardbeien tartelettes

 |  Geen reacties

Heerlijke gebakjes met krokante kruimellaag. Inclusief handige hack om maar 1x deeg te maken. Maak ze ook en geniet!

Rondo’s

 |  Geen reacties

Roomboter koeken gevuld met amandelspijs. Met dit fijne recept maak je ze voortaan zelf! Ga snel aan de slag en geniet…

Chocolademousse taart met cremeux van rood fruit

 |  2 reacties

Maak ook deze mooie taart. Ik leg uit hoe je dat het handigst aanpakt. Gaat je lukken!

Patisserietour door Nederland

 |  Geen reacties

Overetengesproken.nl gaat de top 10 patisseriën van Nederland langs. Lees je mee?

Thuis makkelijk chocolade tempereren

 |  4 reacties

Zonder knoeien perfect uitgeharde en glanzende chocolade creaties maken. Ik leg het je uit.

Cranberry cake

 |  Geen reacties

Fris en smeuïg met de bitterzoete ondertoon van cranberries. Mix de ingrediënten door elkaar en hup de cake kan in de oven.

Mini pecan-cheesecake

 |  3 reacties

Krokante tartelettebodems met de onweerstaanbare vulling van pecan-karamel en frisse cheesecake. Je wilt ze proeven!

1 2 3 4 9