Chocolademousse taart met cremeux van rood fruit
Het lijkt misschien een hoop werk zo’n chocolademousse taart gevuld met een cremeux van rood fruit. Op zich is het dat ook wel. Maar als je keurig de stappen van de verschillende onderdelen volgt valt het echt heel erg mee. … Lees verder
Mini pecan-cheesecake
Na Kleine taartjes en Hartige kleine taartjes keek ik erg uit naar nummer drie in de reeks: Nog meer kleine taartjes. En wat heeft Meike Schaling het weer waargemaakt. Nog meer kleine taartjes gaat een stapje verder en leert je … Lees verder
Kokos panna cotta
Jullie weten inmiddels dat een maaltijd voor mij niet compleet is zonder toetje. Doordeweeks een schaaltje (fruit)yoghurt en in het weekend vind ik een stukje pudding of wat hangop heel erg lekker. Voor een etentje pak ik graag iets meer … Lees verder
Pancakes met wortel, appel en gember
Herken je dat: je staat op en hebt zin in een lekker ontbijt. Tegelijkertijd hou je jezelf voor dat je de dag goed en gezond wilt beginnen. Dan heb ik goed nieuws voor je! Deze pancakes met wortel, appel en … Lees verder
Yoghurtijs met chocolade en aardbeien
Zacht en romig yoghurtijs met krokante stukjes chocolade en de fijne smaak van aardbeien. Door het gebruik van Skyr naturel (0% vet, extra veel eiwit) en weinig suiker kan je met een gerust hart genieten van dit lekkere ijs. Heb … Lees verder
Labneh met abrikozenjam
Labneh kende ik vooral als hartige dip. Afgetopt met harissa, dukkah, olijfolie, tuinkruiden of wat je ook maar voor lekkers verzint. Toen ik onlangs labneh met marmelade proefde ging ik gelijk voor de bijl. Labneh maken is echt kinderspel dus … Lees verder
Piña colada curd
Piña colada curd gebruikte ik laatst al eens als vulling in tartelettes. Echt een superlekkere curd en heel makkelijk te maken. Zeker als je de kant en klare cupjes Fruit Fusions van Del Monte gebruikt. Maar wat als je die niet … Lees verder